Förra helgen samlade vi tillsammans med NOCCO och Barebells vårt svenska crossfit-team för ett träningsläger som vi valt att kalla Athlete Meetup. Det hölls bland annat workshops inom tyngdlyftning med den i våra kretsar välkända Stefan Ågren och gymnastik med tidigare landslagsmannen Henrik Schröder

Inbjudna till Athlete Meetup var: 

 1. Simon Mäntylä
 2. Hanna Karlsson
 3. Ylva Stålnacke
 4. Marcus Ericsson
 5. Louise Wickström
 6. Amanda Fränden
 7. Peter Blaha
 8. Sara Armanius
 9. Fredrik Andersson
 10. Linus Bresander
 11. Viktor Långsved
 12. Victor Ljungdahl
 13. Alice Mille
 14. Phil Hesketh
 15. Mia Hesketh
 16. Mikaela Norman
 17. Alexander Elebro
 18. Emma Tall
 19. Antonia Kottulinsky
 20. Roger Gillros
 21. Ella Wunger

Lördagen började tidigt med upphämtning på Vitamin Wells kontor på Kungsholmen för att ta oss ut till Peter Blahas nya box ute i Arlanda stad: https://www.wearlandastad.se

Därefter var det dags för vår kompis Stefan Ågren, som höll en otroligt bra workshop med fokus på tunga ryck och stöt. Allt avrundades med en tävling där Ella Wunger kliver ut som solklar vinnare. 

På eftermiddagen stod det tävling på schemat programmerad av Peter Blaha (kommer ut på NOCCOs YouTube-kanal). Gruppen delades upp i fem lag om fyra atleter per lag, två killar och två tjejer. Vilket lag som vann får du se när filmen släpps. 

Kvällen avslutades med gemensam middag samt en otrolig efterrättsbuffe signerad Skippasockret. 

På söndagen hade vi bjudit in Henrik Schröder, tidigare landslagsgymnast, för att hålla en workshop med fokus på gymnastiken inom cxrossfit. Detta blev otroligt lyckat och många av atleterna fick med sig värdefulla tips och trix. Både denna workshop samt Stefans workshop inom tyngdlyftning kommer inom kort att släppas på vår YouTube-kanal.

Dagen avslutades med en snabb Padel-turnering där storfavoriten Phil Hesketh tillsammans med Linus Bressander faller på målsnöret i en avgörande match mot Trondan och Pansar.

Foto: Fredrik Rosén

Team Tävling
Team
Barebells
Uppvärmning
Schröder
Gymnastik
Stretch
Elebro Handstand
Emma Tall
Långsved
Alexander Elebro
Simon
Ljungdal
Ella
Jaegarn
Simon Mäntyle CrossFit
Athlete Meetup
Marcus Ericsson
Mia Hesketh
Hela teamet under Athlete Meetup
Linus, Alex, Victor och Simon
Athlete Meetup Henrik Schröder