Den ofrivillige golfreportern - VW Invitational 2022

Viktor har fått i uppdrag att täcka den årliga golftävlingen Vitamin Well Invitational... Men han avskyr golf.

Tyngre


Viktor har fått i uppdrag att täcka den årliga golftävlingen Vitamin Well Invitational... Men han avskyr golf.

https://youtu.be/cVHGcpmgftw


Liknande videor
Se Andreas möta pingisproffset Truls

Andreas Guiance självförtroende är på topp inför pingismatchen mot Sveriges absolut främste pingistalang: Truls Möregårdh. Men hur går det egentligen? Och känner Truls till de gamla reglerna som användes på det glada 80-talet?

Tyngre

17 okt. 2023

Sveriges Starkaste Man 2023 - LIVE STREAM

Här ser du livesändningen av Sveriges Starkaste Man-finalen 2023. Direkt från din egen soffa, och helt gratis!

Tyngre

14 okt. 2023

Vassa wedgar med Björn Hellgren

Vi hookar än en gång upp med kompisen Björn Hellgren. Hur hans tidigare bestyr med wedgarna utvecklat sig?

31 aug. 2023

Frida Kinhult i Golf Focus

Vi snackar med stjärnan Frida Kinhult om hennes väg från lovande ungdomsgolfare, till colllegespelare i Florida, och vidare till LPGA-touren. Bra snack om alla aspekter av spelet, inte minst det mentala och vikten av att ha ett team runt sig. Även om golf nu inte är ett lagspel.

24 aug. 2023

Golf Focus – en titt på Torsby GK

Diskussionen denna vecka kring den unika upplevelsen av att spela golf i Torsby. Värdarna uppskattar enkelheten och fokuset på golf i staden, liksom utmaningarna som banan presenterar. De diskuterar också de varierande väderförhållandena och hur det kan påverka spelet.

17 aug. 2023

Adams & Alex KM-helg

Tillsammans med Adam Andersson diskuteras helgens KM på Frösåker och Fullerö, och utmaningarna med att spela i regn och kyla.

10 aug. 2023

Om att få bollen i hål

Vi snackar med stjärnan Oliver Gillberg om hans utveckling och syn på framtiden. Vi snackar också om hur vi bäst förbereder oss på en strategi för att få bollrackaren i hål.

27 juli 2023

Björn Hellgren om segern på Arlandastad

Björn Hellgren återvänder till podden, denna gång för att berätta om förra veckans seger på Arlandastad Trophy by Cutter & Buck, om mental kraft och om tekniker för att att lyfta oss ur svackor på banan.

13 juli 2023

Revolutionera ditt golfspel

Martin Granstad gästar podden och tipsar om en träningsmetodik som vänder upp och ner på allt du trodde dig veta om golf. Säg hej till ren bollträff och lägre score!

6 juli 2023

Så får du mer fart på drivern

Vi snackar med glänsaren Björn Hellgren, till vardags spelandes på Asien-touren. Hör om Björns karriär samt hur man ökar hastigheten i klubban.

29 juni 2023

Johan Sköld från Tee Party

Vi snackar med Johan Sköld, som driver den veckoaktuella talkshowen Tee Party, vilken uteslutande handlar om golf. Vi snackar om allt från Johans första toppade järnslag till dagens mediaklimat, och såklart om andra aktuella händelser.

22 juni 2023

Hör allt om Alex succédebut på touren

Alex har äntligen debuterat på H60-touren, och Andreas var givetvis med och bevittnade det historiska ögonblicket. Hör allt om tävlingen och den dramatiska avslutningen!

15 juni 2023

För nöjes skull?

Om golf. Värdarna diskuterar en kommande runda tillsammans och det faktum att en av dem där kommer att agera den andres caddy.

8 juni 2023

Hilford om Scandinavian Mixed på Ullna

Direkt från banan snackar vi med tävlingsgeneralen Henrik Hilford. Om Ullna som tävlingsarena, om startfältet och om vad som krävs.

1 juni 2023

Bunkerslagen – vissa excellerar och andra kämpar

Alex och Andreas kring allt från utrustning till banförhållanden och tävlingar. Det kan vara fördelaktigt att spela med någon stabil då det är ganska lätt att falla in i någon annans mönster.

25 maj 2023

Dåligt lokalsinne – ett hinder på banan?

Andreas har varit ute och spelat golf på banorna Trosa och Nyköping, där golfhäftet är ett trick för att spela billigt.

18 maj 2023

Vitamin Well Run of Hope med barn på axlarna

Viktor Söder ger en racerapport på sitt förlängda Vitamin Well Run of Hope och Josef Eriksson berättar om att springa för att kunna sova.

17 maj 2023

Svinga i Spanien

Hur är det att spela golf i Spanien? Vi tittar in på PGA Catalunas Stadium Course och rangordnar den gentemot andra banor.

11 maj 2023

Charlie Lindh bättre än någonsin efter skadan

Charlie Lindh har varit en stabil toppspelare under flera år och har återhämtat sig starkt efter att ha missat Europatour-kvalet på grund av en ridolycka förra hösten.

4 maj 2023

Golfuppföljning

Killarna går igenom dagsläget. Hur har säsongen börjat? Har killarna hunnit träna, spela & vässat grejerna? Och kommer Alex få starta på H60?

27 apr. 2023

Årets roligaste golftävling?

Häng med på en festlig och utmanande tävling på en av Sveriges mest spektakulär banor! Linkslördag – en Tyngre golftävling hosted by MXP Golf!

Alex Danielsson

14 apr. 2023

Snack om Masters och förväntningar

Alex och Andreas tankar om årets höjdpunkt, US Masters. Killarna snackar dessutom om förväntningar och förberedelser inför säsongen.

13 apr. 2023

Golf Focus drar igång!

Hög tid att sparka igång golfsäsongen! Vi snackar här om målsättningar, uppdateringar i bagen och om läget med Alex toursatsning. Dessutom hinner vi vidröra årets höjdpunkt - US Masters.

6 apr. 2023

Golfsäsongen avslutad!

Alex & Andreas går igenom den gångna säsongen. Vad har funkat och vilka delar behöver ordnas till nästa säsong?

14 sep. 2022

Max Perssons vecka som tourspelare

Vår favorit Max Persson har nyss varit och lirat i Challenge Tour, hur var veckan som tourspelare? Dessutom snackar vi lite om LIV-touren.

7 sep. 2022

Rickard Lindberg om mental inställning

Vem bättre att berätta om den mentala inställningen till spelet än en tidigare landslagscoach för både svenska och norska landslaget i golf.

31 aug. 2022

Genomgång av läget

Alex och Andreas sammanfattar sin aktuella golfform. Andreas har precis gjort comeback, och Alex toursatsning fortsätter.

17 aug. 2022

Så jobbar en proffscaddie

Vi snackar med caddien Peter Olsson, som finns på bagen med Joakim Lagergren, och får en unik inblick bakom repen på touren.

10 aug. 2022

Den ofrivillige golfreportern - VW Invitational 2022

Viktor har fått i uppdrag att täcka den årliga golftävlingen Vitamin Well Invitational... Men han avskyr golf.

Tyngre

3 aug. 2022

Daniel Bäck om skillnaden mellan drive och järn

Vi tar in en av de bästa instruktörerna vi känner för att reda ut skillnaderna mellan att svinga en träklubba och ett järn.

3 aug. 2022

Adam om mot- & medgång

Om förra avsnittet med Tourspelaren Adam Andersson gick i moll, så går detta i dur efter hans starka framgångar. Vad kan "en vanlig golfare" lära sig av hur Adam hanterat sin berg- och dalbana?

27 juli 2022

Martin Granstad ger Andreas caddie-råd

Andreas ska agera caddy åt Alex och tar hjälp av Martin Granstad för att veta hur en caddie ska agera. Vad vill man som spelare höra och få tips om? Och vad ska man inte säga och ge råd kring?

20 juli 2022

Max Persson om sin kvaltävling

Max Persson är tillbaka och delar med sig av generellt överförbara lärdomar. Han berättar dessutom om sin kvaltävling till The Open.

13 juli 2022