Barebells

Barebells erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost, efterrätter eller när du bara vill ha något gott – som aldrig kompromissar med smak och innehåll. Dessa proteinberikade mellanmål passar alla som vill unna sig något riktigt gott.

Läs mer

56 produkter

Läs mer om Barebells

Vad är du sugen på idag? Dessa proteinberikade produkter passar utmärkt för varje tillfälle då du vill ge dina smaklökar en riktig belöning. De lämpar sig extra bra i samband med träning då de är berikade med protein. Alla våra produkter från Barebells garanterar 100% njutning med gott samvete. Det har aldrig varit enklare att välja ett lite nyttigare alternativ.

Barebells tillverkar goda och näringsriktiga produkter inom ett antal olika områden:

Barebells Protein Bars Populära bars som satt en ny kvalitetsstandard på marknaden. Såklart utan tillsatt socker och med 20 g protein per bar.

Barebells Soft Bars Proteinbars som tar konsistens och smakupplevelse till nya höjder. Även dessa utan tillsatt socker och med 16 g protein per bar.

Barebells Vegan Protein Bars Naturligtvis erbjuds även veganska alternativ, och precis som för övrigt så är smak och konsistens utmärkt. Finns i två olika smaker, båda med 15 g veganskt protein per bar.

Barebells Milkshakes Färdiga proteinshakes i ett antal olika smaker, alla med 24 g protein och naturligtvis utan tillsatt socker.

Några av de produkter som säljer bäst hos oss är:
- Barebells Protein Bar Caramel Cashew & Creamy Crisp
- Barebells Soft Bar Salty Chocolate, Caramel Choco & Salted Peanut Caramel
- Barebells Vegan Protein Bar Chocolate Dough
- Barebells Milkshakes Chocolate, Strawberry & Vanilla

Ja, för dig som vill äta nyttigare utan att göra avkall på smakupplevelse är detta ett utmärkt förslag.

Ja, absolut. Det viktigaste med viktnedgång är det totala energiinnehållet i det du får i dig, och då är det bra att välja energieffektiva alternativ. Dessutom är protein det näringsämne som mättar allra bäst.

Barebells bars och Milkshakes är nyttiga komplement till din ordinarie kost. Barsen, med protein och utan tillsatt socker, är klart nyttigare än vanliga chokladbitar och godis.

tyngre.se/recept/ finns ett stort antal recept med Barebells-produkter som ingrediens. Du hittar dem via menyn här på hemsidan.