Den regerande världs- och europamästaren Alexander Eriksson gästar podden för att berätta om sitt tippningsprojekt han startade inför SM i styrkelyft och bänkpress. Han har satt ihop ett dokument där man kan tippa sin vinnare på SM i respektive klass och på poäng.

Alexander och Josef ska själva tävla på SM. Alexander går upp en klass över den han brukar tävla i, där kommer han stöta på motstånd i form av Jack Söderberg som var med i avsnitt 117 av podden.

Flera har redan varit inne och röstat. Om du hör detta innan SM varit (24-26 mars) så kan du gå genom denna länken och fylla i vilka du tror kommer vinna SM.

Alexander Eriksson om SM i styrkelyft och bänkpress:

Du kan ladda hem avsnittet direkt här.

Mer om Alexander

Tyngre Kraftsport är en extra stark podcast, specifikt för dig som är nyfiken på bänkpress, styrkelyft eller strongman. Din värd är världens bäste Josef Eriksson, som varje fredag möter spännande och inspirerande gäster.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Det gör att podden blir mer synlig för andra, plus att värden blir glad.

Mer om marklyft