Om man på 30 minuter ska säga hur man blir bättre i bänkpress så är följande vad Josef Eriksson väljer att säga. I ett avsnitt fördelat i tre delar:

  • Utförande
  • Belastning
  • Kompletteringsövningar

Oavsett vilken nivå du är eller inte är på kan du här plocka mängder med viktiga detaljer för att bli bättre i bänkpress. Vi har ofta bråttom iväg och ska avancera för avancerandets skull. 

Ibland måste vi sätta oss ner i båten och ta en liten grundläggande sak åt gången. Står du och spammar i bänken eller vet bara inte vad du ska göra? Lyssna på detta och fundera över vilka delar du du saknar eller kan bli bättre på.


Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!


Bli bättre i bänkpress på 30 minuter:

Du laddar hem avsnittet “Bli bättre i bänkpress på 30 minuter” här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.