Vi checkar läget med kompisen Kalle Zackari Wahlström. Om TV-produktioner, om jakt och träning, om livet på landet och om nya härliga projekt.

Följ Kalle på Instagram där han startat en insamling till behövande i Ukraina med swish-nummer 1232897049:

“Vi behöver er hjälp. Kriget i Ukraina fortsätter och det känns så jävla ruttet att bara titta på. Därför har vi slagit oss i slang med @blagulabilen. Planen är att köra ner en lastbil med @preppbox-mat i januari. Väl nere lämnar vi lastbilen med lasten och allt så får folk på plats bestämma hur både kalorier och fordon ska användas på bästa sätt. Kruxet är bara att vi inte har en lastbil, än.

Vi startar därför en insamling. Swisha ditt bidrag till 1232897049. Om vi får pengar över när vi köpt lastbilen fyller vi på med förnödenheter enligt @blagulabilen’s lista.”

På agendan står styrketräning i alla dess former, oftast med ordentlig kompetents från någon av våra gäster, men bland bara mest planlöst svammel från värdarna Alex & Andreas

Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdagar på måndagar och torsdagar. Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning. Håll er uppdaterade på vad som försiggår inom den svenska styrketränings scenen och få inspiration från dom bästa i branschen. 

Kollar med Kalle:

  • 00:05:42 – Kalle in
  • 01:01:47 – Kalle ut

Mer från Tyngre Radio

Du kan ladda ner avsnittet Kollar med Kalle här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värdarna blir glada.