Snabba veganska proteinkakor

30 min
|
8-10 portioner
|
Kategori: Kakor

Supersnabba veganska proteinkakor som passar perfekt som ett lättare mellanmål eller när du är lite sugen på något gott! Det är mjuka men lite sega i konsistensen och bananen ger en perfekt sötma - mums!

Skippa Sockret

Martina eller som hon även kallas Skippa Sockret, är utbildad konditor och Hälso..

Ingredienser

1 st övermogen banan
1 dl havregryn
1 dl veganskt protein chokladkola
2-3 msk vatten
1 nypa flingsalt

Gör så här

1
Börja med att mosa bananen i en bunke med hjälp av en gaffel.
2
Tillsätt sedan resterande ingredienser och blanda runt till en lite klibbig men formbar smet. Tillsätt lite mer vatten om den känns för torr.
3
Klicka ut i valfri storlek på en plåt med bakplåtspapper och platta till de något.
4
Baka av i ugnen på 175 grader i 10-12 minuter. Ät & njut!