Proteinrik och vegansk smoothiebowl

Proteinrik och vegansk smoothiebowl med smak av banan och chokladkola, en kombination som sällan ogillas!

Memysmoothiesandlife

Tidsåtgång

5 min

Näringsvärde

Baserat på 1 servering

Energi

420 kcal

Protein

26 g

Kolhydrater

70 g

Fett

2 g

Ingredienser

1 Portion

  • 30 g veganskt protein chokladkola

  • 3 st frysta bananer

Gör så här


Utvalda produkter

Liknande recept
Overnight oats med chiafrön- och blåbär

Karin Axelsson

Proteinrik mangosmoothie

Karin Axelsson

Overnight oats med vanilj- och mandel

Karin Axelsson

Proteinrik smoothie med päron- och pitaya

Memysmoothiesandlife

Proteinrik och vegansk smoothiebowl

Memysmoothiesandlife

Proteinrik overnight oats chokladboll

Skippa Sockret

Frukostbowl med kaseinpudding, granola och hallon

Nike Hansson

Proteinrika vaniljscones

Johanna Markerius

Proteinrikt pumpkin spice bananbröd

Frida Benjaminsson

Proteinrika saffransbröd

Nike Hansson

Proteinrikt grötbröd med saffran

Johanna Markerius

Proteinrik pepparkaksgranola

eatandglowjonna

Veganska proteinbountys

Anna Jonasson

Proteinpannkakor med pepparkakssmul

eatandglowjonna

Proteinrik och julig overnight oats

eatandglowjonna

Proteinrik risgrynsgröt

Frida Benjaminsson

Proteinrika saffransplättar

Julia Samuelsson

Proteinrik french toast

eatandglowjonna

Proteinrika jordgubbspannkakor

Frida Hultin

Proteinrik kanelbullegranola

eatandglowjonna

Overnight oats morotskaka

eatandglowjonna

Smoothiebowl med banan- och mango

Skippa Sockret

Baked oats med kärleksmums

Overnight oats med krispig vit choklad

eatandglowjonna

Proteinrik och krämig vaniljgröt

Beatrice Alderin

Veganska karamell- och jordnötsbars

Sandra Gröndahl

Crunchy proteingranola med salt karamell

eatandglowjonna

Proteinrik limpa

Frida Benjaminsson

Overnight oats med salt karamell

Nike Hansson

Syrlig smoothiebowl med kollagen

Solsidann29

Smoothiebowl med banan, jordgubb- och citron

Skippa Sockret

Salted caramel cookie granola

eatandglowjonna

Salted caramel cookie dough overnight oats

Filip Ivanovic Håkansson