Rehabkunskap för PTs och Tränare är en videokurs i 13 delar, skapad av Adrian Valkeaoja från Tyngre Rehab. Adrian är legitimerad sjukgymnast, personlig tränare och numera läkarstudent. Han har mångårig erfarenhet med att hjälpa idrottare och har inriktat sig mot smärta.

Kursen riktar sig till dig som är PT eller tränare som vill få ett grepp om grunderna kring smärta och rehabilitering av skador, men även till dig som tränar och som har eller vill förebygga smärta eller skador.

Det är inte bara vårdgivare som behöver den här kunskapen, särskilt inte med tanke på att vården sällan hjälper dem med besvär hela vägen fram till deras mål. Många nöjer sig inte bara med att vara kvitt smärtan i vardagen utan har som mål att tävla eller utsätta sin kropp för intensiv träning. För att komma dit krävs kunskap, tid och tålamod.

Kursen erbjuder insikter i allt från smärta, smärtans effekt på rörelse, graderad exponering och målsättning till praktiska exempel på träningsupplägg för axelbesvär och en progression för hopp och landning.

Kila in i butiken och bli smartare redan idag!