De nya bänkpressreglerna kommer med största sannolikhet gälla från och med 2023. De som uppenbart ligger utanför godkänt djup bör snart se över sitt utförande och träning. Frågan är då den stående: till vad?

Utöver det har vi haft en lång tävlingsperiod nu på 4 veckor. Flera har tävlat på olika nivåer och flera har kanske inte lyckats lika bra på tävling som på träning. Idag pratar Josef Eriksson och Axel Samuelsson om sina egna stolpskott till tävlingar och vad de lärt sig av dem.

Det är inte vad du gör i gymmet eller hur du gör det som är det viktiga om du vill tävla. Det viktiga är att du levererar väl på tävlingen.

Change your training & take it to the meet

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Du laddar hem avsnittet Change your training & take it to the meet här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.

Här hittar du böcker och träningsprogram om bänkpress.