Den vanligaste supportande utrustningen till bänkpress är nog ändå handledslindor. Handledslindor är något de flesta investerar i innan de investerar i ett bra tekniskt utförande. Något som tillhör ett bra tekniskt utförande är ju hur du greppar stången. Vissa skaffar lindorna långt innan de egentligen behöver dem, mest för att de finns och man får ha dem.

Är handledslindor verkligen ett måste för alla i bänkpress? Är det något som faktiskt gör att du kan bänkpressa mera eller kan det till och med hämma din bänkpress? Det ska Josef diskutera i dagens avsnitt.

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Handledslindor

Du laddar hem avsnittet “Handledslindor” här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.

Här hittar du böcker och träningsprogram om bänkpress.