Många tror att naturgodis är bättre än vanligt godis, men det innehåller fortfarande mycket socker och fett. Välja istället smarta kalorier.

Carina och Cici diskuterar också olika metoder för att tappa oönskade kilon och sedan öka kaloriintaget för att bygga muskelmassa. De betonar vikten av att hitta en balans i kaloriintaget för att uppnå hälsosamma resultat.

De delar med sig av sina personliga kommunikationspreferenser – Carina föredrar SMS medan Cici föredrar Messenger. De delar en rolig historia om en tidigare podcastavsnitt där det blev ett missförstånd med bokningen.

Tyngre Fredagsmys när fitness är grejen, och Sveriges mest välmeriterade atlet Carina Isaksson är poddens fasta punkt. Varannan vecka har Carina besök av Cici Benjaminson och varannan av Jossan Pettersson, poddens energi är densamma. Nya avsnitt varje fredag.

Varje vecka tas ett nytt intressant ämne upp. Ämnet kan vara allt mellan himmel och jord så länge det har med fitness att göra. Detta gör att podden är väldigt varierad och alltid intressant.

Naturgodis är inte hälsosammare:

Du kan ladda ner avsnittet “Naturgodis är inte hälsosammare” här.

Mer från Fredagsmys – eller varför inte stötta tjejerna genom att skaffa en passande tisha?

Mer om Carina
Och om Jossan
Samt om Cici