Rasmus Mirblom är nu i slutfasen av träningen mot VM i Sydafrika. Rasmus är just nu den bästa supertungviktsbänkaren vi har i Sverige och han spänner bågen hårt.

Sverige har under 2000-talet haft många framgångsrika utrustade bänkpressare. Med detta ha en viss kultur och ett visst träning stänk funnits. Rasmus går nu och drar lite åt ett annat håll. Med det vi vet idag och den utrustningen som finns tränar Rasmus inte enligt den kanske tidigare svenska modellen.

Idag berättar han om sin träning allmänt och i synnerhet om sin träning nu inför VM. Avslutningsvis rör vi också vid när 1000 pounds-bänken (454 kg) kommer.

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Rasmus Mirblom mot VM och 1000 pounds:

  • 00:07:37 – Rasmus in

Du laddar hem avsnittet “Rasmus Mirblom mot VM och 1000 pounds” här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.

Här hittar du böcker och träningsprogram om bänkpress.