Carina och Jossan diskuterar vikten av att tillämpa varannangångsprincipen i både romantiska och vänskapsrelationer. Det handlar om att ge och ta i balans. Om du känner att du alltid ger och får väldigt lite tillbaka, kan det vara dags att omvärdera relationen. Det är viktigt att vara medveten om att du förtjänar ömsesidighet och att du inte ska vara den enda som alltid ger.

En annan intressant punkt som togs upp var att åldern kan ge oss en ökad självkänsla och ett ökat självförtroende. Det är genom att landa i oss själva och genom självreflektion som vi kan bearbeta och hantera problem på ett mer effektivt sätt. Det är fantastiskt att se hur vi kan applicera de lärdomar vi fått genom livet och växa som individer.

Tyngre Fredagsmys när fitness är grejen, och Sveriges mest välmeriterade atlet Carina Isaksson är poddens fasta punkt. Varannan vecka har Carina besök av Cici Benjaminson och varannan av Jossan Pettersson, poddens energi är densamma. Nya avsnitt varje fredag.

Varje vecka tas ett nytt intressant ämne upp. Ämnet kan vara allt mellan himmel och jord så länge det har med fitness att göra. Detta gör att podden är väldigt varierad och alltid intressant.


Självreflektion och personlig tillväxt:

Du kan ladda ner avsnittet “Självreflektion och personlig tillväxt” här.

Mer från Fredagsmys – eller varför inte stötta tjejerna genom att skaffa en passande tisha?

Mer om Carina
Och om Jossan
Samt om Cici