Snygg-Kevin Ericsson från Borlänge tävlade i helgen tillsammans med klubben Borlänge AK på Lag-SM i bänkpress. Borlänge vann på lördagen Lag-SM i styrkelyft och följde upp det med att även vinna Lag-SM:et i bänkpress. Kevin var en del av laget och satsar nu hårt mot Bänk-SM i Skövde den 2 februari.

Idag får vi höra lite hur det var på Lag-SM, hur det är att tävla i lag kontra individuellt. Samt hur hans träning ser ut och hur han tänker med träningen innan SM. Kevin kommer köra i -83 kg klassen som i år, 2022 var den tuffaste klassen på ett bänk-SM på länge!

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Snygg-Kevin från Borlänge:

Du laddar hem avsnittet Snygg-Kevin från Borlänge här.

Mer om Kevin

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.

Här hittar du böcker och träningsprogram om bänkpress.