En av denna gången inte så många veteraner som ska vara med på Bänkpress-VM är Tomas Ring. Tomas är inte bara en veteran i passet, det vill säga att han råkar vara född 1983 eller senare. Tomas är veteran i den bemärkelsen att han har åldern och tiden i sporten. Det finns till och med veteraner som inte levt lika länge som Tomas tävlat.

Första tävlingen ägde rum 1978 och nu 45 år senare är han lika redo som alltid för en ny tävling. Vi snackar lite om satsningen mot VM och hur träningen ser ut. Mer om Tomas kommer ni kunna höra i avsnitt 198 i podcasten Tyngre Kraftsport.

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Tomas Ring inför Bänkpress-VM:

  • 00:01:10 – Tomas in

Du laddar hem avsnittet “Tomas Ring inför Bänkpress-VM” här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.

Här hittar du böcker och träningsprogram om bänkpress.