Tommy Påhls drog biceps i mitten av september men har sedan dess tagit sig tillbaka för att tävla. Nu går han inte med fullt krut i kanonerna mot SM i bänkpress & styrkelyft. Först ut är då bänken och där är han mer eller mindre ohotad. En sämre singel och det är home run.

I styrkelyftet däremot krävs allt! En bra böj och mark, men inte mist bänk för att slå ungtuppen Anton Wasser! Hör lite om Tommys förberedelser och tänk inför kommande SM, men också mål och tankar om framtiden i dagens avsnitt.

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Tommy Påhls swings for the fences:

Du laddar hem avsnittet “Tommy Påhls swings for the fences” här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.

Här hittar du böcker och träningsprogram om bänkpress.