Fri frakt över 500 SEK

14 oktober 2023
/First Class Arena, Västerås

Sveriges Starkaste Man 2023

Se de 10 starkaste männen göra upp om titeln: Sveriges Starkaste Man 2023!

Lördagen den 14 oktober genomförs finalen i Sveriges Starkaste Man 2023! Tio hugade spekulanterna har under året kvalificerat sig, och nu ska vi äntligen få svar på våra frågor och undringar. Ska Andreas Ståhlberg kunna försvara sin titel från ifjol? Kan Marcus Yngvesson få allt att stämma och därmed utmana? Eller är det Johan Espenkrona som till sist ska få kliva överst? Eller Fredrik Svensson? Eller rentav Fredrik Johansson? Eller någon annan ur det dignande startfältet? Oavsett var ditt favoritskap sitter så är detta en holmgång du inte får missa!

STARTFÄLTET!

NÄR?

Lördagen den 14 oktober – från kl 13.00 till 18.30 ca.

VAR?

First Class Arena, Västerås

BILJETTER?

Går nu att köpa i Tyngres shop, av typen sittplats för 499:-

Barnbiljetter?

Vi har generellt sett inga specifika barnbiljetter. Istället har vi sagt att om barnet kan sitta i knät på sin förälder så kommer barnet såklart in gratis. Ifall barnet behöver en egen sittplats så måste det dock ha en egen biljett.

PARKERING?

Det finns gott om parkeringar på våning 2-8 i Punkt. Tävlingen genomförs på våning 9 samma byggnad.

HITTA HIT?

Vägbeskrivning finns här.

MAT & DRYCK PÅ PLATS?

Det finns ett antal restauranger och liknande i Punkt, och dessutom massor av andra alternativ bara några minuters gångväg därifrån.

LIVESTREAM?

För dig som inte kan komma så kommer tävlingen att finnas tillgänglig via livestream.

UTSTÄLLARE / FÖRSÄLJNING PÅ PLATS?

Vi kommer att ha ett mindre antal företag på plats vilka då kommer att sälja och marknadsföra sina produkter. Vi kommer att återkomma om detta längre fram!

Deltagare: