Bänktävlingen Järnvägspressen och bänkpress-program är vad som diskuteras i dagens avsnitt. Järnvägspressen är en bänkpresstävling som den 18 november i Hallsberg genomförs i sin tredje upplaga. Plats är ännu oklart då tävlingen expanderar. Mer info om det kommer i podden, men besök gärna Hallsberg AK för löpande uppdateringar.

Den andra punkten som berörs är det nya programmet av Josef Eriksson, Bench Press Junk Volume Kings & Queens. Ett 7-veckors program byggt på principer som skördat mästare på alla nivåer. Du köper programmet här


Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!


Järnvägspressen & bänkprogram:

Du laddar hem avsnittet Järnvägspressen & bänkprogram här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.