Gudiol känner du säkert till om du följer oss här på Tyngre sen tidigare. Linnea är forskande dietist som skrev sin avhandling på antiinflammatorisk kost men hon har ett brett intresse kring ämnet och är även aktiv med instagramkontot Dietenietern. Erik är även han dietist och mannen bakom kontot HerrAspartam på Instagram som snabbt har blivit ett av de roligaste kontona på instagram relaterat till kost och nutrition.

Tillsammans tänker den här trion på sätt och vis försöka plocka upp facklan efter Tyngre Rubriker fast med ett betydligt större fokus på kostdelen samtidigt som den är podcasten även är tänkt att vara lite mer lättillgänglig.

Det går redan idag att lyssna på 2 avsnitt av podcasten tillsammans med en kortare introduktionen. Tanken sen är att det kommer ett nytt avsnitt för dig att lyssna på varje tisdag framöver.

Introduktion:

Podcastens RSS-feed hittar du här. Du hittar även podcasten på alla de vanliga plattformarna. Om den inte dyker upp direkt nu när du söker så kommer den att finnas där inom någon dag.