Ultraprocessad mat står ännu en gång på agendan i Hälsoveckan by Tyngre. Erik, Linnea och Jacob diskuterar en presentation av Kevin Hall som släpptes i veckan där han presenterar preliminära resultat från Kevin Halls nya studie på ultra-processad mat. Dessa resultat presenterades på en konferens i London för några dagar sedan. Du kan se hela presentationen här eller bara titta på det som diskuteras i avsnittet på Hälsoveckan by Tyngres instagram.
Efter det går vi snabbt igenom ett inslag från Nyhetsmorgon där Henrik Ennart och Johannes Cullberg diskuterar ultraprocessad mat och hur det påverkar vår hälsa.
På Hälsoveckan by Tyngres instagram kan du hitta bilder relaterat till detta och tidigare avsnitt.
Preliminära data från Kevin Halls andra studie på ultraprocessad mat:
- 00:00:00 Introsnack
- 00:05:33 Preliminära resultat från Kevin Halls kommande studie på ultraprocessad mat
- 00:35:38 Ennart och Cullberg pratar om ultraprocessad mat i Nyhetsmorgon
Här laddar du ner avsnittet Preliminära data från Kevin Halls andra studie på ultraprocessad mat som mp3: Avsnitt 148.
Mer från Hälsoveckan