Det har varit tävlingssäsong för styrkelyft och bänkpress senaste tre månaderna i Sverige. Under september och november har många tävlat. Efter en sådan period är det bra att sätta sig ner och kolla på hur det gått. 

Det faktiska resultatet säger ju sitt, men det säger inte allt. Saker kan gå bra och saker kan gå dåligt. Spelade externa saker in i vår träning? Saker som inte bara hänt i gymmet? I det här avsnittet går Josef igenom sina tävlingar, träning och saker runt om som speglar resultatet

Träningsanalys:

Tyngre Bänkpress är såklart en podcast om bänkpress och allt runt det. Podden leds av Josef Eriksson som är en välmeriterad bänkpressare nationellt som internationellt.

Därför är podcasten rejält nernördad i bänkpress och allt vad det innebär. Alltså täcker vi lyftets historia, olika eror, utrustningen och träning samt mycket mer!

Du laddar hem avsnittet Träningsanalys här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värden blir glad.

Här hittar du böcker och träningsprogram om bänkpress.