Tyngres närvaro på Fitnessfestivalen fortsätter även i år. Under årets upplaga finns vi på plats både under Fitnessfestivalen i Stockholm, den 27-29 november, och på Scandinavian Power WKND i Göteborg helgen efter, dvs den 5-6 december.

Tyngre Talkshow

Under Fitnessfestivalen är vi aktiva redan under fredagen den 27 november, då vi kör det vi kallar Tyngre Talkshow‌scenen. Vi gör egentligen det vi alltid gör: snackar med intressanta personer. Denna gång gör vi det på en scen, och inför publik. Vi kör längre samtal med några profiler, men det finns även utrymme för kortare spontanbesök under dagen. Lite som Tyngre Radio möter Skavlan‌ , typ.

PROGRAM 27/11
10.30 Wille Valkeaoja
Alex & Andreas träffar fysioterapeuten och en av värdarna till den nya träningspodden Tyngre Träningssnack. Detaljerat, initierat och garanterat forskningsunderstött.

13.00 Linus Carlén
Fitness- och byggarsveriges stora älskling gästar Tyngre Talkshow. Efter ett år där två tävlingsdieter avlöst varandra är det nu dags för "ett vanligt" liv igen. Men hur länge?

15.45 Kalle Zackari Wahlström‌
TV-favoriten Kalle har lärt hela Sverige hur man svettas med stil och dessutom hur man tar sig i kragen och börjar träna. Samtalet kan handla om allt viktigt: marklyft, jakt, öl eller politik. 

Vi kommer dessutom träffa några av de tävlande atleterna på Luciapokalen och någon känd världsstjärna eller två.

Övriga tider under helgen hittar du oss i vår monter B 03:26‌ , där det också kan förekomma gästspel av prominenta gäster som Jacob Gudiol, Robert Berg och liknande. 

Scandinavian Power WKND

Vi är också på plats på eventet i Göteborg. Lördagen den 5 december kör vi vår Tyngre Talkshow‌  igen, där vi träffar ett antal spännande individer. Bokningar av gäster pågår just nu, men hålltiderna har du nedan.

PROGRAM 5/12‌
11.00 Gäst 1‌

13.00 Gäst 2‌

15.30 Gäst 3‌

Även under söndagen är vi på plats för lite fler snabbare intervjuer. 

Som man säger – Be there!

° ° °