Kasein Caramel Cashew

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 18 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

En Barebells caramel-cashew är delikat – tänk dig då hur den är som kaseinfluff på gröten! Som vanligt med kasein av högsta kvalitet vilket gör att det exempelvis fungerar utmärkt att vispa till en proteinpudding.


Tyngre har länge varit involverade i Barebells och alla deras smaker, men nu vänder vi på steken: Barebells mest klassiska bar, caramel-cashew, lånar ut både rik karamell och spänstiga cashewnötter till vårt nya Kasein Caramel Cashew. Som vanligt använder vi kasein av högsta kvalitet vilket gör att det exempelvis fungerar utmärkt att vispa till en proteinpudding. Dessutom innehåller Kasein Caramel Cashew laktas för dig som är känslig mot laktos.

Här hittar du alla våra kaseinsorter!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1481 kJ/354 kcal519 kJ/124 kcal
Fett1,2 g0,4 g
varav mättat fett0,7 g0,3 g
Kolhydrat6,4 g2,2 g
varav sockerarter5,3 g1,9 g
Protein79 g28 g
Salt0,91 g0,3 g

Ingredienser

MJÖLKPROTEINKONCENTRAT (80% micellärt KASEIN och 20% VASSLEPROTEIN), färgämne (sockerkulör), arom, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.

Jag är allergisk mot nötter, är den här produkten säker för mig?
Ja det är den, vårt protein innehåller inga nötter, endast arom.


Recept idéer

Proteinbollar med vit choklad och kaffesmak

Sandra Gröndahl

Proteinglass med nougat- och choklad

Frida Benjaminsson

Chiapudding med citron- och blåbär

eatandglowjonna

Nougatpudding med hallon- och vit choklad

eatandglowjonna

Proteingröt med vanilj, banan- och jordgubbar

Solsidann29

Proteinglass med gräddkola och saltlakrits

Frida Benjaminsson

Proteinrika chokladpraliner med nougat- och kaffe

Frida Benjaminsson

Cake pops med smak av choklad- och nougat

Sandra Gröndahl

Proteinrik choklad- och nougatglass

Frida Benjaminsson

Overnight oats med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrika banan- och vaniljplättar

Julia Samuelsson

Proteinrika nougattryfflar

Frida Benjaminsson

Proteinrik vaniljfudge med havssalt

Frida Benjaminsson

Proteinrika kärleksmums med en rejäl touch av kaffe

Sandra Gröndahl

Overnight oats med hallon- och citron

eatandglowjonna

Proteinrika och ljusa havrebollar

Skippa Sockret

Proteinrik och ugnsbakad vaniljgröt

Julia Samuelsson

Proteinrik vanilj- och hallonwrap

Frida Benjaminsson

Proteinbars med kaffe- och choklad

Sandra Gröndahl

Overnight oats med salt karamell- och äpple

eatandglowjonna

Overnight oats med smak av prinsesstårta

eatandglowjonna

Proteinrik zucchinikaka med frosting

Sandra Svensson

Proteinrik kaffe- och chokladsmoothie

Skippa Sockret

Proteinrik blåbärsgröt

Julia Samuelsson

Proteinrika kaffe- och chokladbollar

Skippa Sockret

Kall chokladgröt

Julia Samuelsson

Proteinrik och ugnsbakad gröt

Julia Samuelsson

French toast med saffran och hallon

eatandglowjonna

Proteinrika bananpannkakor

Julia Samuelsson

Proteinrik chokladgröt

Julia Samuelsson

Proteinrika kesoplättar med vanilj

Julia Samuelsson

Overnight oats med kanel, cashewnötter och blåbär

eatandglowjonna

Proteinrik blåbärspaj med vaniljkasein

Julia Samuelsson


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020