Kasein Caramel Cashew

750g

279 SEK

279 SEK

Just nu är denna produkt inte tillgänglig. Nedan kan du välja att få ett mejl när denna produkt är tillbaka i lager

Läs 19 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr
  • Förlängd returrätt t.o.m. 15/1

En Barebells caramel-cashew är delikat – tänk dig då hur den är som kaseinfluff på gröten! Som vanligt med kasein av högsta kvalitet vilket gör att det exempelvis fungerar utmärkt att vispa till en proteinpudding.


Tyngre har länge varit involverade i Barebells och alla deras smaker, men nu vänder vi på steken: Barebells mest klassiska bar, caramel-cashew, lånar ut både rik karamell och spänstiga cashewnötter till vårt nya Kasein Caramel Cashew. Som vanligt använder vi kasein av högsta kvalitet vilket gör att det exempelvis fungerar utmärkt att vispa till en proteinpudding. Dessutom innehåller Kasein Caramel Cashew laktas för dig som är känslig mot laktos.

Här hittar du alla våra kaseinsorter!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1481 kJ/354 kcal519 kJ/124 kcal
Fett1,2 g0,4 g
varav mättat fett0,7 g0,3 g
Kolhydrat6,4 g2,2 g
varav sockerarter5,3 g1,9 g
Protein79 g28 g
Salt0,91 g0,3 g

Ingredienser

MJÖLKPROTEINKONCENTRAT (80% micellärt KASEIN och 20% VASSLEPROTEIN), färgämne (sockerkulör), arom, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.

Jag är allergisk mot nötter, är den här produkten säker för mig?
Ja det är den, vårt protein innehåller inga nötter, endast arom.


Recept idéer

Proteinglass med banan- och choklad

Frida Benjaminsson

Saffranskladdkaka med äppelcrumble

Sandra Gröndahl

Rulltårta med päron- och vanilj

Frida Benjaminsson

Proteinrik och saftig banankaka

Frida Benjaminsson

Proteinbollar med smak av pumpkin spice

Anna Jonasson

Proteinrik och julig overnight oats

eatandglowjonna

Proteinrik- och sockerfri kärleksmums

Beatrice Alderin

Proteinrika saffransgrottor med lingonsylt

Skippa Sockret

Proteinrik saffransostkaka

eatandglowjonna

Proteinrik ostkaka med hallon- och chiasylt

Solsidann29

Proteinrik saffransglass

Nike Hansson

Proteinrika pepparkaksbollar

Sandra Gröndahl

Proteinkladdkaka med nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrika saffransplättar

Julia Samuelsson

Proteinrika- och glutenfria chocolate chip cookies

Njutavbramat

Proteinrikt choklad- och bananbröd

Johanna Markerius

Hemmagjort wrapbröd

Frida Benjaminsson

Proteinrik sockerkaka med frosting

Njutavbramat

Proteinrik rabarberpaj med citrontäcke

Frida Benjaminsson

Proteinrik chocolate chip cookie glass

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och banankaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik ugnspannkaka med saffran

Nike Hansson

Proteinrik french toast

eatandglowjonna

Proteinrika jordgubbspannkakor

Frida Hultin

Pumpkin spice proteinbollar

Solsidann29

Proteinrika biscoffbollar

Solsidann29

Proteinrika cornflakestoppar

Frida Hultin

Proteinpannkakor med smak av morotskaka

eatandglowjonna

Proteinrik morotskaka med limefrosting

Beatrice Alderin

Proteinrika chokladbollsklubbor

Njutavbramat

Sockerfri kanelbullerulltårta

Nike Hansson

Proteinrik kanelbullerulltårta

Frida Benjaminsson

Enkel äppelpaj med vaniljvisp

Njutavbramat


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020