Proteinrika dubai chokladbollar
eatandglowjonna
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
5000+ OMDÖMEN TRUSTPILOT
750g
279 SEK
279 SEK
Kasein Mjukglass Mindre Söt Smak
Beskrivning
Kasein Mjukglass Mindre Söt Smak är för dig som vill ha den lena mjukglasskänslan – men med en mer subtil sötma.
Samma goda, krämiga känsla – men med en lite mer nedtonad smakprofil. Tyngres Kasein Mjukglass Mindre Söt Smak är perfekt när du vill njuta av en mjukglassliknande shake utan att det blir för sockrigt. Vaniljsmaken är fortfarande tydlig, men på ett mjukare sätt och med en touch av brynt smör.
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1492 kJ/357 kcal | 522 kJ/125 kcal |
Fett | 1,3 g | 0,4 g |
varav mättat fett | 0,8 g | 0,3 g |
Kolhydrat | 7,9 g | 2,8 g |
varav sockerarter | 6,5 g | 2,3 g |
Protein | 78 g | 27 g |
Salt | 0,44 g | 0,15 g |
Ingredienser
Mjölkproteinkoncentrat 96% (ca 80% micellärt kasein och 20% vassleproteiner), aromer, salt, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), färgämne (sockerkulör), laktas.
Mjölkproteinpulver med smak av vaniljglass och brynt smör. Innehåller sötningsmedel. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Användning: Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Blandad i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller: mjölkprotein, och laktos* *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.
Recept idéer
Liknande produkter
Relaterade artiklar
Topp 5 populäraste kasein-smakerna 2024
Vi gör bokslut och kan nu med facit i hand berätta att det här var de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se 2024.
Viktor Söder
13 jan. 2025
Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?
En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?
Alex Danielsson
2 mars 2021