Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 32 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Ja.. Kladdkaka kan bli ännu godare än vad det redan är. Ni vet redan att ni vill ha den så sluta tveka och börja njuta!


Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås, nu med uppdaterad recept: Förbättrad smak och konsistens, optimerad för pudding! Tyngres kladdkaka tog proteinpulver till nya smakmässiga höjder och har sedan lanseringen 2014 blivit en svensk klassiker i träningssammanhang.

Nu tar vi det till nästa nivå! "Hur kan man göra något så drömmigt som kladdkakan ännu godare?" frågar du kanske nu. Svaret är hedonism i dess renaste form: Man adderar jordnötssmör och kolasås. I rikliga mängder!

Klicka hem en Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås och upplev lycka på riktigt.

Missa inte att Barebells har ett alternativ för kladdkaksälskare på språng!

Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås 750 g levereras i smidig påse. Steg för steg kommer vi framöver att byta burkar mot påsar i så stor utsträckning som möjligt. Anledningen är naturligtvis till stor del att spara på planeten, men även att spara plats i våra kunders skåp, hyllor och lådor. Som en ytterligare bonus blir paketen mindre och smidigare att hantera. Innehållet? Det är, som alltid, tyngre!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1462 kJ/349 kcal512 kJ/122 kcal
Fett2,1 g0,7 g
varav mättat fett1,1 g0,4 g
Kolhydrat8,1 g2,8 g
varav sockerarter6,9 g2,4 g
Protein73 g26 g
Salt1,8 g0,6 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat (ca 80% micellärt KASEIN och 20% VASSLEPROTEIN), fettreducerat kakaopulver, arom, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.

Jag är allergisk mot nötter, är den här produkten säker för mig?
Ja det är den, vårt protein innehåller inga nötter, endast arom.


Recept idéer

Proteinrika chokladtryfflar

Skippa Sockret

Enkla proteinbars

Skippa Sockret

Granola med smak av choklad och jordnötter

Skippa Sockret

Proteinglass med smak av lyxig kladdkaka

Skippa Sockret