Kasein Mjölkchoklad med Havssalt Mindre Söt Smak

750g

Nyhet

279 SEK

279 SEK

1
Inga recensioner än
trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Tillhör du också dem som gillar söta smaker, men inte vill att det går till överdrift? Då har vi äntligen lösningen för dig! Kasein Mjölkchoklad med havssalt i en lite mindre söt version, för dig som vill ha hela smaken – men halva sötman!


Tyngre fyller tio år, och det firar vi med att släppa våra allra mest populära smaker i lite mognare, mindre söta versioner. Vill du ha hela smaken, men halva sötman, är det här smakerna för dig. Njut av Mjölkchoklad med havssalt, Krämig Jordgubbsglass eller varför inte Vaniljdrömmar? Finns naturligtvis i både vassle och kasein!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1456 kJ/348 kcal510 kJ/122 kcal
Fett2,1 g0,7 g
varav mättat fett1,3 g0,5 g
Kolhydrat7,5 g2,6 g
varav sockerarter4,9 g1,7 g
Protein74 g26 g
Salt1,6 g0,56 g

Ingredienser

88% Mjölkproteinkoncentrat (80% micellärt kasein, 20% vassleprotein), fettreducerat kakaopulver (7%), aromer, havssalt (1,4%), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), laktas.

Mjölkproteinpulver med smak av mjölkchoklad med havssalt. Innehåller sötningsmedel. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk.

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.


Recept idéer

Proteinrik och sockerfri kladdkaka

Frida Hultin

Proteinrik limpa

Frida Benjaminsson

Proteinrik rulltårta med äpple

eatandglowjonna

Overnight oats med salt karamell

Nike Hansson

Proteinrika kardemummakakor

Frida Hultin

Proteinpannkakor med karamell- och äppelfyllning

eatandglowjonna

Proteinbountys med salted caramel

Skippa Sockret

No bake protein chocolate chip cookies

Anna Jonasson

Banankaka med äpple och kanel

Nike Hansson

Smoothiebowl med banan, jordgubb- och citron

Skippa Sockret

Proteinrik rulltårta med salted caramel

eatandglowjonna

Proteinrik cheesecake med jordgubb- och rabarberkompott

Beatrice Alderin

Kaffe- och chokladtryfflar

Frida Benjaminsson

Proteinrik blåbärsglass

Nike Hansson

Salted caramel cookie dough overnight oats

Filip Ivanovic Håkansson

Proteinrika vanilj- och chokladmuffins

Frida Hultin

Kaseinfluff med smak av jordgubbsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik körsbärsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik strawberry cheesecake

The Well Factory

Proteinrika och sockerfria hallonmuffins

Frida Hultin

Blueberry cheesecake proteinglass

eatandglowjonna

Majskakor med choklad, vanilj- och jordnötssmör

Frida Hultin

Chocolate chip protein cookies

Skippa Sockret

Proteinrika choklad- och havrebars

Frida Hultin

Snabb mango- och kokosglass

Skippa Sockret

Proteinbollar doppade i choklad

Frida Hultin

Proteinrik och krämig jordgubbsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik jordnötsmousse

eatandglowjonna

Proteinrika choklad- och kaffebollar

Frida Hultin

Fizzy bubble proteinglass

eatandglowjonna

Snabba och proteinrika vaniljplättar

Frida Hultin

Smoothiebowl med jordgubb- och banan

Skippa Sockret

Chokladkaka fylld med chocolate chip cookie dough

Sandra Gröndahl


Liknande produkter


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020