Kasein Cappuccino

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 45 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Sommarens succésmak är här! Ett proteinpulver med en härlig smak av en perfekt balanserad cappuccino! Nya Kasein Cappuccino är helt klart sommarens bästa tillskott!


Tänk dig att du sitter på en liten italiensk piazza, solen lyser och du beställer in en cappuccino att sippa på medan du kollar på folk. Den väl avvägda balansen mellan kaffe, mjölk och sötma får det att spelas Puccini inombords! Exakt så är Tyngres nya smak Kasein Cappuccino – bara att piazzan är hemma hos dig och sockret är bytt mot högkvalitativt kasein, med marknadens bästa konsistens. Perfekt att vispa en delikat pudding på!

Vår nya Kasein Cappuccino, ett delikat proteinpulver med cappuccinosmak, är det perfekta mellanmålet för alla äkta kaffeälskare och träningsentusiaster. Tillverkad med högkvalitativt kasein levererar detta kasein hela 27 gram protein per portion som gör det enklare för dig att få i dig tillräckligt med protein under dagen. Men det handlar inte bara om proteinet – Kasein Cappuccino tillfredsställer också dina smaklökar med sin krämiga cappuccinosmak. Det ska vara gott, enkelt och smidigt att få i sig rätt mäng protein.

Varför inte avnjuta ditt kasein som ett luftigt Kaseinfluff? Mät upp en deciliter kasein i bunke och tillsätt lite vatten eller valfri mjölk i taget samtidigt som du blandar med en gaffel eller elvisp. Läs hela vår guide om kaseinfluff här!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1496 kJ/357 kcal524 kJ/125 kcal
Fett1,3 g<0,5 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat9,3 g3,2 g
varav sockerarter5,5 g1,9 g
Protein77 g27 g
Salt0,54 g0,19 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat (95%), aromer, färgämne (sockerkulör), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Innehåller Cappuccino och Cortado något koffein? Nej, Cappuccino och Cortado innehåller inget koffein

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinbollar med vit choklad och kaffesmak

Sandra Gröndahl

Proteinglass med nougat- och choklad

Frida Benjaminsson

Chiapudding med citron- och blåbär

eatandglowjonna

Proteinrik chokladpudding med hallon

eatandglowjonna

Proteinrik citronglass

eatandglowjonna

Proteinrika moccabollar

Anna Jonasson

Proteinbollar med päron- och mintchoklad

Skippa Sockret

Nougatpudding med hallon- och vit choklad

eatandglowjonna

Proteinrik och somrig smoothiebowl

Skippa Sockret

Proteingröt med vanilj, banan- och jordgubbar

Solsidann29

Proteinglass med gräddkola och saltlakrits

Frida Benjaminsson

Enkel morotskaka i micron

Anna Jonasson

Proteinrika chokladpraliner med nougat- och kaffe

Frida Benjaminsson

Cake pops med smak av choklad- och nougat

Sandra Gröndahl

Proteinglass banana dream

eatandglowjonna

Proteinrik choklad- och nougatglass

Frida Benjaminsson

Overnight oats med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrika banan- och vaniljplättar

Julia Samuelsson

Proteinrik nougat- och chokladdryck

Frida Benjaminsson

Proteinrika nougattryfflar

Frida Benjaminsson

Proteinrik vaniljfudge med havssalt

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladbollsgröt

eatandglowjonna

Proteinrik pannkakstårta

eatandglowjonna

Proteinrika kärleksmums med en rejäl touch av kaffe

Sandra Gröndahl

Proteinrika pannkakor med vanilj, hallon och pistage

eatandglowjonna

Proteinrik vaniljkaka med hallon

Julia Samuelsson

Proteinrik och saftig morotskaka

Frida Benjaminsson

Overnight oats med hallon- och citron

eatandglowjonna

Proteinrik chokladpudding med citronfluff

eatandglowjonna

Tunna och frasiga proteinpannkakor

eatandglowjonna

Proteinrika och ljusa havrebollar

Skippa Sockret

Proteinrik och ugnsbakad vaniljgröt

Julia Samuelsson

Proteinrik vanilj- och hallonwrap

Frida Benjaminsson


Senaste artiklarna

Mer träning ger större vadmuskler

Vadmusklerna svarar bättre på hög volym - i alla fall kortsiktigt.

Jacob Gudiol

12 maj 2024

Du får troligen inga speciella effekter från din fasta

Det har varit i princip omöjligt att missa all hype kring fasta de senaste 5 åren. Men hur effektivt är det egentligen?

Jacob Gudiol

14 mars 2024

Ursäkta röran. Vi bygger om.

Ja, som du kanske märkt så ser det inte riktigt ut här som det brukar.

Alex Danielsson

1 mars 2024

Hur screening och förebyggande tester kan göra så du mår sämre

Med det nya året kommer många personers ambitioner att börja om på nytt med fokus på hälsa och välmående. Hur relevant är det då med hälsotester och screeningar?

Jacob Gudiol

13 feb. 2024

Tips för att fortsätta med träningen på längre sikt

Träning påstås få människor att må bättre. Så hur gör vi då för att få folk att fortsätta med det? Jacob Gudiol väger in i frågan.

Jacob Gudiol

15 jan. 2024