Kasein Kanelbulle

750g

299 SEK

Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 279 SEK

1

Läs 38 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Som mammas bullbak. Smörigt brödig, kontextuell och med en balanserad smak av kanel – nu som smidig proteinpulver för alla tillfällen!


Kasein med smak av Kanelbulle från Tyngre är en av våra bästsäljare, men det är ju inte så konstigt egentligen, för vad är bättre än en kanelbulle och ett stort glas mjölk? Det var precis det vi tänkte när vi tog fram Kasein Kanelbulle, alltså att du ska kunna njuta av kanelbullen samtidigt som du får i dig hela 27 gram protein per servering. Blanda lätt proteinpulvret med vatten (eller mjölk för maximal smak), skaka och bara njut!

Vi har lagt till Recept på sidan där ni kan hitta flera olika bakverk som ni kan göra med Kasein Kanelbulle som grund!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1501 kJ/359 kcal525 kJ/126 kcal
Fett1,8 g0,6 g
varav mättat fett0,9 g0,3 g
Kolhydrat7,8 g2,7 g
varav sockerarter5,1 g1,8 g
Fiber<0,5 g<0,5
Protein78 g27 g
Salt0,64 g0,2 g

Ingredienser

Mjölkproteinkoncentrat 96% (ca 80% micellärt kasein och 20% vassleprotein), kanel, arom, emulgeringsmedel (E322), färgämne (E150c), salt, sötningsmedel (E951, E950), laktasenzym. Innehåller aspartam (en källa till fenylalanin).

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Blandad i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.


Recept idéer

Proteinrik gräddkolaglass

eatandglowjonna

Proteinrikt dadelbräck med bounty

Skippa Sockret

Proteinrik kladdkaka på äpplen

Skippa Sockret

Proteinrik citronsorbet utan tillsatt socker

Frida Benjaminsson

Frasiga och proteinrika grötvåfflor

Cassandra Klemm

Proteinrik jordgubbsglass i din ninja creami

Frida Benjaminsson

Proteinrika glassbåtar fyllda med mjukglass

Anna Jonasson

Proteinrik och krämig mjukglass

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats med smak av cookie dough

eatandglowjonna

Proteinglass salted caramel cookies

eatandglowjonna

Proteinrika kanelbullar

Johanna Markerius

Proteinrik overnight oats med blåbär- och kardemumma

Karin Axelsson

Proteinrik mjukglass med päronsmak

Frida Benjaminsson

Enkla proteinrika chokladbollar

Karin Axelsson

Proteinrik brownie med glass och pistagenötter

Johanna Markerius

Rocky road protein cookies

Anna Jonasson

Overnight oats med hallon- och vanilj

Karin Axelsson

Proteinrik kanelbullegröt

Karin Axelsson

Overnight oats med kanelbullesmak

Karin Axelsson

Proteinrik och snabb limecheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik pannacotta med bärtopping

Beatrice Alderin

Proteinrik solerogröt

Cassandra Klemm

Proteinrik gröt med fluffig vaniljpudding

Skippa Sockret

Proteinrik mjukglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik kolaglass på pinne

Anna Jonasson

Proteinrik kladdkakstårta med grädde- och jordgubbar

Anna Jonasson

Proteinrika dadelbollar

Cassandra Klemm

Proteincookies med smak av mjukglass

Frida Benjaminsson

Proteinrika mintrutor

Skippa Sockret

Proteinella med smak av mjukglass

Frida Benjaminsson

Proteinglass med krämig vaniljsmak

Skippa Sockret

Proteinglass med chokladknappar

Solsidann29


Senaste artiklarna

Vätternrundan 2025 Race Rapport

Efter att ha säkrat medaljen i Vasaloppets Öppet Spår var det dags för nästa delmål i jakten på en svensk klassiker – den 315 kilometer långa Vätternrundan. Med två vänner vid sin sida, ett avslappnat mål och något kalla ben blev det en upplevelse fylld av smärta, skratt, selfies och en oväntad spurt mot målet.

Daniel Dalerhult

18 juni 2025

Här är recepten Tyngres läsare älskat mest 2025 – proteinrikt & populärt!

Vilka proteinrika recept har egentligen blivit mest populära på Tyngre under 2025? Vi har sammanställt topplistan över de mest klickade recepten hittills i år – allt från frukostfavoriter och mellanmål till nyttigare desserter. Oavsett om du är på jakt efter enkla vardagslösningar eller något sött med hög proteinhalt, hittar du garanterat något som passar här.

Viktor Söder

15 maj 2025

Flickor och idrottande under puberteten

Flickors kroppar förändras tidigt men får inte samma fysiska skjuts som pojkars under puberteten. Den här artikeln förklarar varför det är avgörande att förstå biologisk mognad och varför styrketräning tidigt kan göra stor skillnad för både prestation och skadeprevention.

Jacob Gudiol

6 maj 2025

Louie Simmons – Styrkelyftaren

Louie Simmons var mycket, men den här texten är en sammanfattning av hans styrkelyftande från början till slut, av Josef Eriksson.

Josef Eriksson

31 mars 2025

Spring för Livet, nu på tyngre.se

Spring för Livet är löparpodden som drivs av Majken Skärvad och Olivia Lindh. Här följer en intervju med värdarna!

Viktor Söder

14 mars 2025