Kasein Kanelbulle

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 37 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Som mammas bullbak. Smörigt brödig, kontextuell och med en balanserad smak av kanel – nu som smidig proteinpulver för alla tillfällen!


Kasein med smak av Kanelbulle från Tyngre är en av våra bästsäljare, men det är ju inte så konstigt egentligen, för vad är bättre än en kanelbulle och ett stort glas mjölk? Det var precis det vi tänkte när vi tog fram Kasein Kanelbulle, alltså att du ska kunna njuta av kanelbullen samtidigt som du får i dig hela 27 gram protein per servering. Blanda lätt proteinpulvret med vatten (eller mjölk för maximal smak), skaka och bara njut!

Vi har lagt till Recept på sidan där ni kan hitta flera olika bakverk som ni kan göra med Kasein Kanelbulle som grund!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1487 kJ/355 kcal520 kJ/124 kcal
Fett1,6 g0,6 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat7,2 g2,5 g
varav sockerarter5,1 g1,8 g
Protein78 g27 g
Salt0,64 g0,2 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat (80% micellärt KASEIN och 20% VASSLEPROTEIN), kanel, arom, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), färgämne (sockerkulör), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Blandad i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrika hallongrottor i långpanna

Anna Jonasson

Proteinrika och hembakta tortillabröd

Frida Benjaminsson

Proteinglass med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik vaniljglass

Skippa Sockret

Proteinrik prinsesstårta i glas

Johanna Markerius

Proteinrik mangosmoothie

Karin Axelsson

Overnight oats med vanilj- och mandel

Karin Axelsson

Proteinrika och chokladdoppade semmelbollar

Njutavbramat

Proteinrik smoothie med päron- och pitaya

Memysmoothiesandlife

Overnight oats med salted caramel

Nike Hansson

Varm proteinbar med hallon, lakrits- och vaniljglass

Skippa Sockret

Proteinrik banana toffee nice cream

Memysmoothiesandlife

Proteinrik och vegansk smoothiebowl

Memysmoothiesandlife

Proteinrik och snabb "semmelglass"

Skippa Sockret

Proteinrika och lyxiga chokladbollar

Karin Axelsson

Proteinrik och krämig vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik tiramisuglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik och krämig banan- och kolaglass

Frida Benjaminsson

Små och proteinrika chokladbollssemlor

Anna Jonasson

Proteinrika ljusa havrebollar

Skippa Sockret

Proteinrika banan- och vaniljmuffins

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladtryffelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinrika mango- och kokosbollar

Solsidann29

Proteinbollar med smak av kladdkaka och havssalt

Frida Hultin

Creamy rich chocolate kärleksmums

Anna Jonasson

Creamy protein banana split

Anna Jonasson

Proteinbollar med smak av äppelpaj

Beatrice Alderin

Proteinrik overnight oats chokladboll

Skippa Sockret

Frukostbowl med kaseinpudding, granola och hallon

Nike Hansson

Proteinrika citron- och jordgubbsbountys

Skippa Sockret

Proteinrika vaniljscones

Johanna Markerius

Proteinrik ris á la malta

Frida Benjaminsson

Proteinrik vanilj- och mandelkaka

Frida Benjaminsson


Senaste artiklarna

Spring för Livet, nu på tyngre.se

Spring för Livet är löparpodden som drivs av Majken Skärvad och Olivia Lindh. Här följer en intervju med värdarna!

Viktor Söder

14 mars 2025

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla?

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla? Jacob Gudiol reder här ut denna viktiga fråga!

Jacob Gudiol

11 feb. 2025

Prestigelös löpning

Det har gått mode i att springa. Det känns som att det gör det med jämna mellanrum, att det liksom blir trendigt med löpartights och Göteborgsvarvet så där var femte år ungefär.

Sofie Möller

4 feb. 2025

Hur du hittar bra personer att följa kring träning, kost och hälsa

Jacob Gudiol förklarar hur du hittar bra personer att följa på sociala medier samt listar sina favoriter på Instagram, Threads, X, Bluesky och Youtube!

Jacob Gudiol

20 jan. 2025

Topp 5 populäraste kasein-smakerna 2024

Vi gör bokslut och kan nu med facit i hand berätta att det här var de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se 2024.

Viktor Söder

13 jan. 2025