Kasein Naturell

750g

Nyhet

279 SEK

279 SEK

1
Inga recensioner än
trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Gillar du att skapa underverk? Då är det här produkten för dig! Tyngres Kasein, med samma välkända kvalitet och textur, men med naturell smak där bara din fantasi sätter gränserna. Äntligen kan du skapa din egen Tyngre-smak med vårt proteinpulver utan sötningsmedel och tillsatser!


Med Tyngres Kasein som bas kan du skapa proteinrika drycker och rätter precis som du vill ha dem. Varje servering är en chans att uppleva något nytt och spännande – hur kommer du att använda ditt kasein utan sötningsmedel idag? Kör du bär, frukt eller något ännu mer exotiskt? Med Tyngres Kasein Naturell kan du äntligen skapa din egen Tyngre-smak.

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1499 kJ/358 kcal525 kJ/125 kcal
Fett1,4 g0,5 g
varav mättat fett0,9 g0,5 g
Kolhydrat5,2 g1,8 g
varav sockerarter5,2 g1,8 g
Protein81 g28 g
Salt0,25 g0,09 g

Ingredienser

Mjölkproteinkoncentrat (80% micellärt kasein, 20% vassleprotein).

Mjölkproteinpulver naturell. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk.

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrik och sockerfri kladdkaka

Frida Hultin

Proteinrik limpa

Frida Benjaminsson

Proteinrik rulltårta med äpple

eatandglowjonna

Overnight oats med salt karamell

Nike Hansson

Proteinrika kardemummakakor

Frida Hultin

Proteinpannkakor med karamell- och äppelfyllning

eatandglowjonna

Proteinbountys med salted caramel

Skippa Sockret

No bake protein chocolate chip cookies

Anna Jonasson

Banankaka med äpple och kanel

Nike Hansson

Smoothiebowl med banan, jordgubb- och citron

Skippa Sockret

Proteinrik rulltårta med salted caramel

eatandglowjonna

Proteinrik cheesecake med jordgubb- och rabarberkompott

Beatrice Alderin

Kaffe- och chokladtryfflar

Frida Benjaminsson

Proteinrik blåbärsglass

Nike Hansson

Salted caramel cookie dough overnight oats

Filip Ivanovic Håkansson

Proteinrika vanilj- och chokladmuffins

Frida Hultin

Kaseinfluff med smak av jordgubbsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik körsbärsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik strawberry cheesecake

The Well Factory

Proteinrika och sockerfria hallonmuffins

Frida Hultin

Blueberry cheesecake proteinglass

eatandglowjonna

Majskakor med choklad, vanilj- och jordnötssmör

Frida Hultin

Chocolate chip protein cookies

Skippa Sockret

Proteinrika choklad- och havrebars

Frida Hultin

Snabb mango- och kokosglass

Skippa Sockret

Proteinbollar doppade i choklad

Frida Hultin

Proteinrik och krämig jordgubbsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik jordnötsmousse

eatandglowjonna

Proteinrika choklad- och kaffebollar

Frida Hultin

Fizzy bubble proteinglass

eatandglowjonna

Snabba och proteinrika vaniljplättar

Frida Hultin

Smoothiebowl med jordgubb- och banan

Skippa Sockret

Chokladkaka fylld med chocolate chip cookie dough

Sandra Gröndahl


Liknande produkter


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020