Snabb saffranskladdkaka
eatandglowjonna
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
FÖRLÄNGD RETURRÄTT T.O.M. 15/1
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
750g
279 SEK
279 SEK
Kasein Naturell
Beskrivning
Gillar du att skapa underverk? Då är det här produkten för dig! Tyngres Kasein, med samma välkända kvalitet och textur, men med naturell smak där bara din fantasi sätter gränserna. Äntligen kan du skapa din egen Tyngre-smak med vårt proteinpulver utan sötningsmedel och tillsatser!
Med Tyngres Kasein som bas kan du skapa proteinrika drycker och rätter precis som du vill ha dem. Varje servering är en chans att uppleva något nytt och spännande – hur kommer du att använda ditt kasein utan sötningsmedel idag? Kör du bär, frukt eller något ännu mer exotiskt? Med Tyngres Kasein Naturell kan du äntligen skapa din egen Tyngre-smak.
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1499 kJ/358 kcal | 525 kJ/125 kcal |
Fett | 1,4 g | 0,5 g |
varav mättat fett | 0,9 g | 0,5 g |
Kolhydrat | 5,2 g | 1,8 g |
varav sockerarter | 5,2 g | 1,8 g |
Protein | 81 g | 28 g |
Salt | 0,25 g | 0,09 g |
Ingredienser
Mjölkproteinkoncentrat (80% micellärt kasein, 20% vassleprotein).
Mjölkproteinpulver naturell. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk.
Allergi
Innehåller: mjölkprotein, och laktos* *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.
Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.
Recept idéer
Liknande produkter
Relaterade artiklar
Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?
En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?
Alex Danielsson
2 mars 2021