Kasein Mjukglass

750g

Nyhet

299 SEK

Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 269 SEK

1

Läs 7 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Kasein Mjukglass bjuder på en klassisk vaniljupplevelse med krämig konsistens och svalkande mjukglasskänsla – perfekt när du vill njuta lite extra.


Tänk dig smaken av nygjord vaniljmjukglass – mild, rund och precis lagom söt med en touch av brynt smör. Det är vad Tyngres kasein med smak av mjukglass och brynt smör levererar, varje gång. Den krämiga konsistensen gör varje sked eller klunk till en smakresa tillbaka till barndomens somrar. Oavsett om du blandar den med mjölk, har den i gröten eller gör en pudding av den – det här är proteinpulver för dig som vill njuta, inte bara dricka något funktionellt.

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1494 kJ/357 kcal523 kJ/125 kcal
Fett1,3 g0,4 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat8,1 g2,8 g
varav sockerarter6,5 g2,3 g
Protein78 g27 g
Salt0,44 g0,15 g

Ingredienser

Mjölkproteinkoncentrat 96% (ca 80% micellärt kasein och 20% vassleproteiner), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, färgämne (sockerkulör), laktas. * Innehåller en källa till fenylalanin.

Mjölkproteinpulver med smak av vaniljglass och brynt smör. Innehåller sötningsmedel. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Blandad i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.


Receptidéer

Proteinpudding choklad

Skippa Sockret

Proteinrika banancookies

Frida Benjaminsson

Proteinrika lussebullar med vaniljkräm

Njutavbramat

Proteinrika pistagebullar utan tillsatt socker

Johanna Markerius

Havregrynsgröt med proteinpulver och jordnötssmör

eatandglowjonna

Proteingröt toppad med pistagefluff

Cassandra Klemm

Proteinpudding med smak av pistage

Anna Jonasson

Proteinrik browniecheesecake med pistage

Sandra Gröndahl

Overnight oats med proteinpulver och kvarg

Karin Axelsson

Proteinrika praliner med citron- och päronsmak

Frida Benjaminsson

Enkel och proteinrik kladdkaka direkt i micron

Njutavbramat

Proteingröt med pistage och fluffig topping

Beatrice Alderin

Proteinbollar med smak av päroncheesecake

Frida Benjaminsson

Proteinrika cookies med smak av kanelbulle

Frida Benjaminsson

Proteinrikt kaseinfluff med smak av pistage

Frida Benjaminsson

Overnight oats kanelbulle laddad med protein

Skippa Sockret

Proteinrik och enkel jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats äppelpaj

Nike Hansson

Proteinrik äppelkaka utan tillsatt socker

Njutavbramat

Proteinrik och sockerfri morotskaka med limefrosting

Skippa Sockret

Proteinrik morotskaka med frosting

Frida Hultin

Proteinrik och krämig overnight oats med kokos- och jordgubb

Skippa Sockret

Proteinrik kaseinpudding med smak av jordgubb

Skippa Sockret

Proteinrika snickersbitar utan tillsatt socker

Skippa Sockret

Proteinbollar med jordgubb- och citron

Solsidann29

Proteingröt med vanilj- och blåbär

Frida Benjaminsson

Proteinrikt cookie dough bräck

Skippa Sockret

Glutenfri och proteinrik pizzabotten

Nike Hansson

Proteinrik scrambled oats med vaniljkvarg

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats tiramisu

Skippa Sockret

Proteinrik och lyxig chokladdessert i minikrustader

Frida Benjaminsson

Proteinrik overnight oats halloncheesecake

Skippa Sockret

Proteinrika- och sockerfria chokladtryfflar

Frida Benjaminsson


Liknande produkter


Relaterade artiklar

Topp 5 populäraste kasein-smakerna

Det här är de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se

Viktor Söder

13 jan. 2025

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020