Kasein Mjukglass

750g

Nyhet

299 SEK

Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 299 SEK

1

Läs 6 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Kasein Mjukglass bjuder på en klassisk vaniljupplevelse med krämig konsistens och svalkande mjukglasskänsla – perfekt när du vill njuta lite extra.


Tänk dig smaken av nygjord vaniljmjukglass – mild, rund och precis lagom söt med en touch av brynt smör. Det är vad Tyngres kasein med smak av mjukglass och brynt smör levererar, varje gång. Den krämiga konsistensen gör varje sked eller klunk till en smakresa tillbaka till barndomens somrar. Oavsett om du blandar den med mjölk, har den i gröten eller gör en pudding av den – det här är proteinpulver för dig som vill njuta, inte bara dricka något funktionellt.

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1494 kJ/357 kcal523 kJ/125 kcal
Fett1,3 g0,4 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat8,1 g2,8 g
varav sockerarter6,5 g2,3 g
Protein78 g27 g
Salt0,44 g0,15 g

Ingredienser

Mjölkproteinkoncentrat 96% (ca 80% micellärt kasein och 20% vassleproteiner), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, färgämne (sockerkulör), laktas. * Innehåller en källa till fenylalanin.

Mjölkproteinpulver med smak av vaniljglass och brynt smör. Innehåller sötningsmedel. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Blandad i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.


Recept idéer

Proteinrika kvarg- och chokladtryfflar

Skippa Sockret

Strawberry cheesecake overnight oats med protein

Filip Ivanovic Håkansson

Proteinrikt filmjölksbröd med lingon

Nike Hansson

Proteinrik punschrulleglass utan tillsatt socker

Frida Benjaminsson

Proteinrik dubai strawberry cup utan tillsatt socker

eatandglowjonna

Proteinrik pavlova med kaseinfluff och bär

eatandglowjonna

Proteinknäcke med salt karamell

Frida Benjaminsson

Proteinglass med mango- och kokos

Skippa Sockret

Proteinrik brownie med hasselnötter- och kaffefrosting

Skippa Sockret

Sockerfri mjukglass laddad med protein

Skippa Sockret

Proteinglass peanut butter chocolate

Skippa Sockret

Proteinrik brownie med seg kokostopping

Njutavbramat

Proteinrik smoothiebowl med syrlig citron

Skippa Sockret

Proteinrika chokladbiskvier

Skippa Sockret

Proteinglass med solmogna citroner

Frida Benjaminsson

Proteinrik ostkaka med keso

Skippa Sockret

Enkla och proteinrika kokostoppar

Frida Hultin

Proteinrik cream of rice

Frida Benjaminsson

Krämig och proteinrik overnight oats jordgubb

Frida Benjaminsson

Proteinrik mannagrynsgröt med smak av mjukglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik gräddkolaglass

eatandglowjonna

Proteinrikt dadelbräck med bounty

Skippa Sockret

Proteinrik kladdkaka på äpplen

Skippa Sockret

Proteinglass med smak av vanilj

Skippa Sockret

Proteinrik jordgubbsglass i din ninja creami

Frida Benjaminsson

Proteinrika glassbåtar fyllda med mjukglass

Anna Jonasson

Proteinrik och krämig mjukglass

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats med smak av cookie dough

eatandglowjonna

Proteinglass salted caramel cookies

eatandglowjonna

Proteinrika kanelbullar

Johanna Markerius

Overnight oats med hallon- och vanilj

Karin Axelsson

Proteinrik och snabb limecheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik pannacotta med bärtopping

Beatrice Alderin


Liknande produkter


Relaterade artiklar

Topp 5 populäraste kasein-smakerna

Det här är de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se

Viktor Söder

13 jan. 2025

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020