Kasein Krämig Jordgubbsglass

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 81 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Kasein krämig jordgubbsglass är precis som det låter: En härligt söt, somrig smak, med djupa toner av nyskördade jordgubbar. Perfekt en solig dag, eller en molnig då man åtminstone vill känna smaken av sol!
Här som högkvalitativt kasein, vilket ger dig en perfekt glassig jordgubbsfluff!


Äntligen gör kungen av bär, jordgubben, entré bland våra proteinsmaker. Okej, den är rent botaniskt någon typ av skenfrukt/nöt – men vi väljer ändå fräckt att se på den som ett bär. För smaken, både på jordgubben och vårt nya proteinpulver Kasein Krämig jordgubbsglass, är minst sagt bärig!

Nyckeln till jordgubbens enorma popularitet, inte minst på sommaren, är att den lyckas packa en så rik sötma utan att för den sakens skull förlora sin fräschör. Och på precis samma sätt blir vår nya smak svår att ogilla: Visa oss den som ogillar en skål nyskördade jordgubbar ihop med glass och vi ska visa dig en mycket märklig människa!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1485 kJ/355 kcal520 kJ/124 kcal
Fett1,2 g<0,5 g
varav mättat fett0,7 g0,2 g
Kolhydrat7,8 g2,7 g
varav sockerarter5,3 g1,9 g
Protein78 g27 g
Salt0,73 g0,25 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat, arom, färgämne (rödbetsrött), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Majskakor med choklad, vanilj- och jordnötssmör

Frida Hultin

Chocolate chip protein cookies

Skippa Sockret

Proteinrika choklad- och havrebars

Frida Hultin

Snabb mango- och kokosglass

Skippa Sockret

Proteinbollar doppade i choklad

Frida Hultin

Proteinrik och krämig jordgubbsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik jordnötsmousse

eatandglowjonna

Proteinrika choklad- och kaffebollar

Frida Hultin

Fizzy bubble proteinglass

eatandglowjonna

Snabba och proteinrika vaniljplättar

Frida Hultin

Smoothiebowl med jordgubb- och banan

Skippa Sockret

Chokladkaka fylld med chocolate chip cookie dough

Sandra Gröndahl

Proteinrik kanelbulleglass

eatandglowjonna

Proteinrik rulltårta med hallon och nougat

eatandglowjonna

Proteinrik och somrig smoothiebowl

Nike Hansson

Proteinglass vanilj- och halloncheesecake

eatandglowjonna

Proteinrik chokladsås

Frida Benjaminsson

Proteinrik kokos- och blåbärsglass

eatandglowjonna

Proteinrika och mjuka chocolate chip cookies

Frida Benjaminsson

Kall mannagrynsgröt med jordgubb- och rabarber

Nike Hansson

Proteinglass chocolate chip cookies

eatandglowjonna

Proteinglass med gräddkola och crunch

eatandglowjonna

Proteinrik frukostbowl med rabarberkompott

eatandglowjonna

Proteinrika chokladbollar med rostad kokos

Skippa Sockret

Proteinrik och grön smoothiebowl

eatandglowjonna

Proteinbollar med vit choklad och kaffesmak

Sandra Gröndahl

Proteinglass med nougat- och choklad

Frida Benjaminsson

Chiapudding med citron- och blåbär

eatandglowjonna

Nougatpudding med hallon- och vit choklad

eatandglowjonna

Proteingröt med vanilj, banan- och jordgubbar

Solsidann29

Proteinglass med gräddkola och saltlakrits

Frida Benjaminsson

Proteinrik choklad- och nougatglass

Frida Benjaminsson

Overnight oats med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020