Kasein Krämig Jordgubbsglass

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 85 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Kasein med smak av krämig jordgubbsglass är precis som det låter: En härligt söt, somrig smak, med djupa toner av nyskördade jordgubbar. Perfekt en solig dag, eller en molnig då man åtminstone vill känna smaken av sol!
Här som högkvalitativt kasein, vilket ger dig en perfekt glassig jordgubbsfluff!


Äntligen gör kungen av bär, jordgubben, entré bland våra proteinsmaker. Okej, den är rent botaniskt någon typ av skenfrukt/nöt – men vi väljer ändå fräckt att se på den som ett bär. För smaken, både på jordgubben och vårt nya proteinpulver Kasein Krämig jordgubbsglass, är minst sagt bärig!

Nyckeln till jordgubbens enorma popularitet, inte minst på sommaren, är att den lyckas packa en så rik sötma utan att för den sakens skull förlora sin fräschör. Och på precis samma sätt blir vår nya smak svår att ogilla: Visa oss den som ogillar en skål nyskördade jordgubbar ihop med glass och vi ska visa dig en mycket märklig människa!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1492 kJ/357 kcal522 kJ/125 kcal
Fett1,3 g<0,5 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat8,3 g2,9 g
varav sockerarter5,4 g1,9 g
Protein78 g27 g
Salt0,73 g0,25 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat 96% (ca 80% micellärt kasein och 20% vassleproteiner), arom, färgämne (rödbetsrött), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en källa till fenylalanin.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Blandad i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrik smoothiebowl med banan, mango- och drakfrukt

Memysmoothiesandlife

Proteinrika chokladflingor

Frida Benjaminsson

Proteinrik rosa piggelinbowl

Memysmoothiesandlife

Proteinbollar med nougatpralin

Frida Benjaminsson

Proteinrika äppelmuffins

Karin Axelsson

Proteinrika cookies med gräddkola

Frida Benjaminsson

Overnight oats med chiafrön- och blåbär

Karin Axelsson

Proteinrika och hembakta tortillabröd

Frida Benjaminsson

Overnight oats med vanilj- och mandel

Karin Axelsson

Proteinrika och chokladdoppade semmelbollar

Njutavbramat

Proteinrik smoothie med päron- och pitaya

Memysmoothiesandlife

Overnight oats med salted caramel

Nike Hansson

Proteinrika och lyxiga chokladbollar

Karin Axelsson

Proteinrik och krämig vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik tiramisuglass

Frida Benjaminsson

Små och proteinrika chokladbollssemlor

Anna Jonasson

Proteinrika mango- och kokosbollar

Solsidann29

Proteinbollar med smak av kladdkaka och havssalt

Frida Hultin

Frukostbowl med kaseinpudding, granola och hallon

Nike Hansson

Proteinrika citron- och jordgubbsbountys

Skippa Sockret

Proteinrik vanilj- och mandelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinglass med smak av nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrik semmelkladdkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik semmelwrap

Anna Jonasson

Glutenfria proteincookies med salt karamell- och kaffe

Frida Benjaminsson

Krämiga proteinbountys med mörk choklad

Solsidann29

Enkla- och snabba proteinbars

Skippa Sockret

Proteinbar med kaffe- och gräddkola

Frida Benjaminsson

Proteinrika mint- och chokladbiskvier

Sandra Gröndahl

Proteinrikt pumpkin spice bananbröd

Frida Benjaminsson

Proteinrika nougatbollar

Frida Benjaminsson

Proteinrika saffransbröd

Nike Hansson

Glutenfri proteinbrownie

Frida Benjaminsson


Relaterade artiklar

Topp 5 populäraste kasein-smakerna 2024

Vi gör bokslut och kan nu med facit i hand berätta att det här var de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se 2024.

Viktor Söder

13 jan. 2025

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020