Kasein Vit Choklad/Saffran

Bäst före 2025-10-31 | 750g

99 SEK

Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 99 SEK

Just nu är denna produkt inte tillgänglig. Nedan kan du välja att få ett mejl när denna produkt är tillbaka i lager

Läs 5 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Äntligen är den saffransdoftande årstiden här, och tyngre levererar en smak för att tillfredsställa både ditt sötsug och din jullängtan: Kasein Vit Choklad/Saffran!


Årets julsmak är äntligen här: Kasein Vit Choklad/Saffran! Sötman från den vita chokladen gifter sig sömlöst med saffranstonerna och skapar bjällerklang som ljuder hela vägen till dopparedagen!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1481 kJ/354 kcal518 kJ/124 kcal
Fett1,2 g<0,4 g
varav mättat fett0,7 g0,3 g
Kolhydrat6,7 g2,3 g
varav sockerarter5,1 g1,8 g
Protein79 g28 g
Salt0,74 g0,3 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat (97%), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, saffran (0,1%), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Proteinpulver med smak av saffran och vit choklad. Innehåller sötningsmedel. Användning: Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Innehåller mjölkprotein och laktos*. *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.


Receptidéer

Proteinrik pistageglass på pinne

Anna Jonasson

Proteinrik kanelbullegröt direkt i mikron

Anna Jonasson

Proteinrikt kaseinfluff med smak av pistage

Frida Benjaminsson

Overnight oats kanelbulle laddad med protein

Skippa Sockret

Proteinbountys med krämig choklad och havssalt

Skippa Sockret

Proteinrik och enkel jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats äppelpaj

Nike Hansson

Proteinrik äppelkaka utan tillsatt socker

Njutavbramat

Proteinrik och sockerfri morotskaka med limefrosting

Skippa Sockret

Proteinrika hallongrottor utan tillsatt socker

Njutavbramat

Proteinrik morotskaka med frosting

Frida Hultin

Proteinrik blåbärsgröt med kardemumma

Karin Axelsson

Proteinrik och krämig overnight oats med kokos- och jordgubb

Skippa Sockret

Proteinrik kaseinpudding med smak av jordgubb

Skippa Sockret

Proteinrika snickersbitar utan tillsatt socker

Skippa Sockret

Proteinpannkakor med dubai choklad

eatandglowjonna

Proteinrik citron- och hallonglass

Solsidann29

Proteinbollar med jordgubb- och citron

Solsidann29

Proteingröt med vanilj- och blåbär

Frida Benjaminsson

Proteinrikt cookie dough bräck

Skippa Sockret

Proteinrik smoothiebowl med banan, mango- och vanilj

Skippa Sockret

Glutenfri och proteinrik pizzabotten

Nike Hansson

Proteinglass med smak av smultroncheesecake

Frida Benjaminsson

Proteinrik scrambled oats med vaniljkvarg

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats med smak av äppelpaj

Karin Axelsson

Krämiga proteinbollar med smak av morotskaka

Anna Jonasson

Proteinrik overnight oats tiramisu

Skippa Sockret

Proteinrik och lyxig chokladdessert i minikrustader

Frida Benjaminsson

Proteinrik overnight oats halloncheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik chiapudding med smultron

Anna Jonasson

Proteinrika mjuka banankakor

Frida Benjaminsson

Proteinrika- och sockerfria chokladtryfflar

Frida Benjaminsson

Proteinrikt chokladbräck på endast tre ingredienser

Frida Benjaminsson


Liknande produkter


Senaste artiklarna

Lidingöloppet – Klassikerns Avslut

Lidingöloppet, detta anrika 30 km långa lopp i Stockholm som gått varje år sedan 1965 och är världens största terränglopp (är inte Wikipedia fantastiskt som kan förse oss med sådan här information?). Detta loppet går alltså inte att jämföra med 30 km på plan asfalt. Totalt är det en stigning på 522 meter och den stora snackisen är den fruktade backen vid namn Abborrbacken.

Daniel Dalerhult

30 sep. 2025

Protein – Kroppens byggstenar

Protein är ett omtalat näringsämne, särskilt när det kommer till träning och träningsresultat. Men vad är egentligen protein? Och hur mycket behöver vi?

Lova Molin

29 sep. 2025

Kreatin för kvinnor – allt du behöver veta

Kreatin är ett av de mest beprövade kosttillskotten för styrketräning. Men fungerar det lika bra för kvinnor som för män – och hur ska det egentligen doseras?

Viktor Söder

24 sep. 2025

Samma resultat från vanlig kalorirestriktion som från periodisk fasta

En ny översikt av forskningen visar att periodisk och intermittent fasta inte ger några större hälsofördelar jämfört med klassisk kalorirestriktion – men frågan är ännu inte helt avgjord.

Jacob Gudiol

9 sep. 2025

Bulgarian Split Squat – Teknik, muskler och progression med vikter

Bulgarian Split Squat har blivit en favorit i både gym och hemmaträning – i den här guiden går vi igenom tekniken, progressionerna och hur du får ut mesta möjliga av övningen.

Josef Eriksson

8 sep. 2025