Vassle Caramel Cashew

900g

279 SEK

279 SEK

Just nu är denna produkt inte tillgänglig. Nedan kan du välja att få ett mejl när denna produkt är tillbaka i lager

Läs 16 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Proteinbaren som förändrade landskapet gör nu samma sak för proteinpulver – det här är next level! Receptet är baserat helt på Barebells mest klassiska proteinbar, Caramel Cashew.


Tyngre har länge varit involverade i Barebells och alla deras smaker, men nu vänder vi på steken: Barebells mest klassiska bar, caramel-cashew, lånar ut både karamell och cashewnötter till vårt nya proteinpulver, Vassle Caramel Cashew. Spänstiga nötter och en rik karamellsmak – i det här vassleproteinet samsas de båda. Som vanligt med tyngres vassle är Vassle Caramel Cashew extremt lättblandat och innehåller laktasenzym för dig som är känslig mot laktos. Blanda med mjölk eller vatten och justera mängden vätska efter din personliga smak.

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1628 kJ/389 kcal570 kJ/136 kcal
Fett6,8 g2,4 g
varav mättat fett4,4 g1,5 g
Kolhydrat6,7 g2,3 g
varav sockerarter5,3 g1,9 g
Protein75 g26 g
Salt1,1 g0,4 g

Ingredienser

Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat VASSLEPROTEIN (MJÖLK) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), arom, färgämne (sockerkulör), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 
1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller mjölkprotein och laktos*. *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.

Jag är allergisk mot nötter, är den här produkten säker för mig?
Ja det är den, vårt protein innehåller inga nötter, endast arom.


Recept idéer

Proteinrik körsbärsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrika kokos- och citronbollar

Sandra Gröndahl

Proteinglass med nougat- och choklad

Frida Benjaminsson

Saftig och proteinrik vaniljostkaka

Anna Jonasson

Proteinrik rabarberpaj utan tillsatt socker

eatandglowjonna

Smoothiebowl med jordgubb- och banan

Skippa Sockret

Chokladkaka fylld med chocolate chip cookie dough

Sandra Gröndahl

Proteinrik chokladsås

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik jordgubbskaffe

eatandglowjonna

Proteinglass med smak av kladdkaka

Nike Hansson

Proteinrik cheesecakeglass

Frida Benjaminsson

Vaniljgröt med extra protein

Frida Benjaminsson

Proteinrik kaffeglass gjord på keso

Anna Jonasson

Proteinrik knäck med vaniljsmak

Frida Benjaminsson

Proteinrik citronglass

eatandglowjonna

Proteinrika moccabollar

Anna Jonasson

Proteinglass banana dream

eatandglowjonna

Proteinrik nougat- och chokladdryck

Frida Benjaminsson

Proteinrik och saftig morotskaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladpannacotta

Johanna Markerius

Proteinrika chokladbollar med nougat

Johanna Markerius

Proteinrika saffransdonuts

Johanna Markerius

Proteinrik blåbärsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik saffranspannacotta

Johanna Markerius

Proteinrik kanelbullegröt med mandelkräm

Anna Jonasson

Proteinrik kaffe- och chokladsmoothie

Skippa Sockret

Proteinrik chokladmousse med avokado

Frida Benjaminsson

Proteinrik och enkel vaniljpannkaka

Julia Samuelsson

Krämig och proteinrik cappuccino

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och spenatsmoothie

eatandglowjonna

Proteinbars med smak av morotskaka

Frida Benjaminsson

Proteinrika praliner med nougat

Skippa Sockret


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021