Vassle Krämig Jordgubbsglass

900g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 133 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Vassle krämig jordgubbsglass är precis som det låter: En härligt söt, somrig smak, med djupa toner av nyskördade jordgubbar. Perfekt en solig dag, eller en molnig då man åtminstone vill känna smaken av sol!
Här som högkvalitativt vassleprotein, vilket ger dig en perfekt glassig jordgubbsmilkshake!


Äntligen gör kungen av bär, jordgubben, entré bland våra proteinsmaker. Okej, den är rent botaniskt någon typ av skenfrukt/nöt – men vi väljer ändå fräckt att se på den som ett bär. För smaken, både på jordgubben och vårt nya proteinpulver Vassle Krämig jordgubbsglass, är minst sagt bärig!

Nyckeln till jordgubbens enorma popularitet, inte minst på sommaren, är att den lyckas packa en så rik sötma utan att för den sakens skull förlora sin fräschör. Och på precis samma sätt blir vår nya smak svår att ogilla: Visa oss den som ogillar en skål nyskördade jordgubbar ihop med glass och vi ska visa dig en mycket märklig människa!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1640 kJ/392 kcal574 kJ/137 kcal
Fett6,9 g2,4 g
varav mättat fett4,5 g1,6 g
Kolhydrat8,7 g3,0 g
varav sockerarter5,5 g1,9 g
Protein74 g26 g
Salt0,80 g0,28 g

Ingredienser

Vassleproteinkoncentrat *(från (MJÖLK), emulgeringsmedel (solroslecitin)), arom , färgämne (rödbetsrött), salt, sötningsmedel (aspartam*, acelsulfam-K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 
1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrik citronglass

eatandglowjonna

Proteinrika moccabollar

Anna Jonasson

Enkel morotskaka i micron

Anna Jonasson

Proteinrika chokladpraliner med nougat- och kaffe

Frida Benjaminsson

Proteinglass banana dream

eatandglowjonna

Proteinrik nougat- och chokladdryck

Frida Benjaminsson

Proteinrik vaniljkaka med hallon

Julia Samuelsson

Proteinrik och saftig morotskaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladpannacotta

Johanna Markerius

Proteinrika chokladbollar med nougat

Johanna Markerius

Proteinrika saffransscones

Johanna Markerius

Proteinrika saffransbullar med marzipanfyllning

Johanna Markerius

Proteinrika saffransdonuts

Johanna Markerius

Proteinrik blåbärsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik saffranspannacotta

Johanna Markerius

Proteinrik kanelbullegröt med mandelkräm

Anna Jonasson

Proteinrik kaffe- och chokladsmoothie

Skippa Sockret

Proteinrik chokladmousse med avokado

Frida Benjaminsson

Proteinrik och enkel vaniljpannkaka

Julia Samuelsson

French toast med saffran och hallon

eatandglowjonna

Krämig och proteinrik cappuccino

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och spenatsmoothie

eatandglowjonna

Proteinbars med smak av morotskaka

Frida Benjaminsson

Proteinrika praliner med nougat

Skippa Sockret

Proteinrik cappuccino

Frida Benjaminsson

Proteinrik brownie

Sandra Gröndahl

"Brookies"

Sandra Gröndahl

Proteinrik brownie med riven choklad

Johanna Markerius

Citronrutor med syrlig frosting

Johanna Markerius

Kesoglass med smak av cookie dough

Skippa Sockret

Ostkaka med jordgubbstvist

Johanna Markerius

Glassbåtar

Kalorismart

Sockerfri citronkaka

Wiktoria Ahlin


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021