Vassle Varm Choklad

900g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 52 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Vassle Varm Choklad smakar precis som den varma chokladen du drack på din barndoms utflykter. Vårt proteinpulver av bra kvalitet blandar sig väldigt lätt – det behövs få skakningar med shakern.


Vassle kan sägas vara kungen av protein och närmre bestämt proteinpulver och fördelarna är många. Vassle Varm Choklad kommer från mjölk och är därför ett mjölkprotein. Vassle har en ypperlig proteinkvalitet och högt biologiskt värde. Vassleprotein som kosttillskott höjer snabbt nivåerna av aminosyror (proteinets byggstenar) i blodet och lämpar sig därmed perfekt som protein efter träning. Vi jobbar hårt för att erbjuda ett proteinpulver som är lättlösligt.

Proteinpulver av bra kvalitet blandar sig väldigt lätt – det behövs få skakningar med shakern, och det medföljande gallret är praktiskt taget överflödigt. Vassleprotein anses ofta vara vårt godaste proteinpulver och få proteinkällor kan mäta sig med vassleprotein vad gäller smaken – här får du verkligen en milkshake-liknande upplevelse där smakerna framhävs på bästa sätt. Vassle rinner ner lätt – du slipper den där mastiga känslan då drinken nästan växer i munnen.

Här hittar du alla våra smaker av vassle!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1607 kJ/384 kcal562 kJ/134 kcal
Fett7,4 g2,6 g
varav mättat fett4,3 g1,5 g
Kolhydrat5,8 g2,0 g
varav sockerarter3,9 g1,4 g
Protein73 g26 g
Salt0,99 g0,35 g

Ingredienser

Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat VASSLEPROTEIN (MJÖLK) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), fettreducerat kakaopulver, arom, HAVREMJÖL, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 
1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinbollar med smak av äppelpaj

Beatrice Alderin

Proteinrika vaniljscones

Johanna Markerius

Proteinrik ris á la malta

Frida Benjaminsson

Proteinrik vanilj- och mandelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinglass med smak av nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrik semmelkladdkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik jordgubbsbakelse med grädde

Sandra Svensson

Proteinrik chokladmousse med hallon- och grädde

Sandra Svensson

Glutenfria proteincookies med salt karamell- och kaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik frozen cheesecake med vanilj

Frida Benjaminsson

Proteinrik citronpannacotta

Anna Jonasson

Proteinbar med kaffe- och gräddkola

Frida Benjaminsson

Proteinrika choklad- och dadelbollar

Solsidann29

Proteinrika nougatbollar

Frida Benjaminsson

Glutenfri proteinbrownie

Frida Benjaminsson

Vinterns godaste proteinkaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik saffranskladdkaka

Johanna Markerius

Proteinrikt grötbröd med saffran

Johanna Markerius

Proteinrika och glutenfria cookies

Frida Benjaminsson

Mjuk pepparkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik pepparkaksgranola

eatandglowjonna

Pepparkaksbollar doppade i choklad

Njutavbramat

Proteinrika och sockerfria skumtomtebollar

Frida Benjaminsson

Proteinrik och saftig banankaka

Frida Benjaminsson

Proteinbars med karamell- och choklad

Njutavbramat

Proteinrik- och sockerfri kärleksmums

Beatrice Alderin

Proteinrik risgrynsgröt

Frida Benjaminsson

Proteinkladdkaka med nougat

Frida Benjaminsson

Mjölkchokladkladdkaka i mugg

Anna Jonasson

Proteinrika- och glutenfria chocolate chip cookies

Njutavbramat

Proteinrikt choklad- och bananbröd

Johanna Markerius

Proteinglass med mango- och mandel

Anna Jonasson

Proteinrik mango- och banankaka

Frida Benjaminsson


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021