Vassle Kanelbulle

900g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 55 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Smörigt brödig, kontextuell och med en balanserad smak av kanel.


Vassle Kanelbulle från Tyngre är en av våra bästsäljare, men det är ju inte så konstigt egentligen, för vad är bättre än en kanelbulle och ett stort glas mjölk? Det var precis det vi tänkte när vi tog fram Vassle Kanelbulle, alltså att du ska kunna njuta av kanelbullen samtidigt som du får i dig hela 27 gram protein per servering. Blanda lätt proteinpulvret med vatten (eller mjölk för maximal smak), skaka och bara njut!

Vi har lagt till Recept på sidan där ni kan hitta flera olika bakverk som ni kan göra med Vassle Kanelbulle som grund!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1617 kJ/386 kcal566 kJ/135 kcal
Fett7,0 g2,5 g
varav mättat fett4,5 g1,6 g
Kolhydrat7,0 g2,5 g
varav sockerarter5,2 g1,8 g
Protein74 g26 g
Salt0,90 g0,3 g

Ingredienser

Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat VASSLEPROTEIN (MJÖLK) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), kanel, arom, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), salt, laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 
1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller mjölkprotein och laktos*. *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Enkel morotskaka i micron

Anna Jonasson

Proteinrik kanelbullegröt med mandelkräm

Anna Jonasson

Proteinrika pepparkaksbollar

Skippa Sockret

Proteinrika pepparkakor

Skippa Sockret

Proteinrika bountys med smak av kanelbulle

Skippa Sockret

Proteinrika pepparkakor

Skippa Sockret