Proteinkladdkaka med nougat
Frida Benjaminsson
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
900g
279 SEK
237 SEK
Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 279 SEK
Vassle Cappuccino
Läs 144 omdömen
Beskrivning
Sommarens succésmak är här! Ett proteinpulver med en härlig smak av en perfekt balanserad cappuccino! Nya Vassle Cappuccino är helt klart sommarens bästa tillskott!
Äntligen är nya Vassle Cappuccino här! Tänk dig att du sitter på en liten italiensk piazza, solen lyser och du beställer in en cappuccino att sippa på medan du kollar på folk. Den väl avvägda balansen mellan kaffe, mjölk och sötma får det att spelas Puccini inombords! Exakt så är Tyngres nya smak Cappuccino – bara att piazzan är hemma hos dig och sockret är bytt mot högkvalitativt krämigt vassle. Sommarens succésmak är här!
Vi introducerar vår läckra nyhet: Proteinpulver Vassle med Cappuccinosmak! Tillverkad med högkvalitativt vassleprotein, och hela 26 gram protein per portion ger den dig en utmärkt efter-tränings-shake! Tyngre Vassle Cappuccino är tillverkad med bra råvaror, innehåller inget tillsatt socker och innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle kan vara ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.
Upplever du svårigheter att uppfylla ditt dagliga proteinbehov enbart genom mat? Som träningsentusiast vet du hur viktigt det är att konsumera tillräckligt med protein för att stödja muskel- uppbyggnad och reparation. Men det kan vara utmanande att konsumera de rekommenderade 1,6-2 gram protein per kilogram kroppsvikt varje dag genom dina vanliga måltider. Här kommer Vassle Cappuccino in i bilden - en praktisk och läcker lösning för att hjälpa dig att uppfylla ditt dagliga proteinbehov och nå dina träningsmål.
OBS: Vassleproteinet kommer inte ifrån Italien.
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1629 kJ/389 kcal | 570 kJ/136 kcal |
Fett | 7,0 g | 2,5 g |
varav mättat fett | 4,1 g | 1,4 g |
Kolhydrat | 8,4 g | 2,9 g |
varav sockerarter | 4,3 g | 1,5 g |
Protein | 73 g | 26 g |
Salt | 0,71 g | 0,25 g |
Ingredienser
95% VASSLEproteinkoncentrat (från MJÖLK, emulgeringsmedel (solroslecitin)), aromer, färgämne (sockerkulör), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller: mjölkprotein, och laktos* *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Innehåller Cappuccino och Cortado något koffein? Nej, Cappuccino och Cortado innehåller inget koffein
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.
Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.
Recept idéer
Relaterade artiklar
Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?
En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?
Alex Danielsson
2 mars 2021