Proteinrik påsktårta med citronkräm
Anna Jonasson
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
5000+ OMDÖMEN TRUSTPILOT
279 SEK
279 SEK
Vassle Mjukglass
Beskrivning
Vassle Mjukglass är den perfekta blandningen av len vaniljsmak och svalkande mjukglassfeeling – en riktig njutning i shakeformat.
En shake som smakar sommar? Ja, tack. Tyngres Vassle med smak av mjukglass och brynt smör bjuder på en tydlig, mjuk smak av klassisk vaniljmjukglass – söt utan att ta över, krämig utan att bli tung. Den löser sig på ett kick och passar lika bra efter gymmet som när du bara vill ha något riktigt gott. En smakupplevelse att längta till, oavsett årstid.
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1629 kJ/389 kcal | 570 kJ/136 kcal |
Fett | 7,1 g | 2,5 g |
varav mättat fett | 4,1 g | 1,4 g |
Kolhydrat | 7,2 g | 2,5 g |
varav sockerarter | 5,4 g | 1,9 g |
Protein | 74 g | 26 g |
Salt | 0,61 g | 0,21 g |
Ingredienser
96% vassleproteinkoncentrat (från mjölk, emulgeringsmedel (solroslecitin)), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, färgämne (sockerkulör), laktas. * innehåller en källa till fenylalanin.
Proteinpulver med smak av vaniljglass och brynt smör. Innehåller sötningsmedel. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 2–3 dl kallt vatten eller mjölk. Konsumentkontakt: [email protected] www.tyngre.se Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Sortering: Påsen sorteras som plastförpackning. Bäst före-datum gäller obruten förpackning. BLANDAD I SVERIGE FÖR TYNGRE DISTRIBUTION AB
Allergi
Innehåller mjölkprotein och laktos*. *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.
Recept idéer
Liknande produkter
Relaterade artiklar
Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?
En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?
Alex Danielsson
2 mars 2021