Vassle Mjukglass

Nyhet

279 SEK

279 SEK

1
Inga recensioner än
trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Vassle Mjukglass är den perfekta blandningen av len vaniljsmak och svalkande mjukglassfeeling – en riktig njutning i shakeformat.


En shake som smakar sommar? Ja, tack. Tyngres Vassle med smak av mjukglass och brynt smör bjuder på en tydlig, mjuk smak av klassisk vaniljmjukglass – söt utan att ta över, krämig utan att bli tung. Den löser sig på ett kick och passar lika bra efter gymmet som när du bara vill ha något riktigt gott. En smakupplevelse att längta till, oavsett årstid.

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1629 kJ/389 kcal570 kJ/136 kcal
Fett7,1 g2,5 g
varav mättat fett4,1 g1,4 g
Kolhydrat7,2 g2,5 g
varav sockerarter5,4 g1,9 g
Protein74 g26 g
Salt0,61 g0,21 g

Ingredienser

96% vassleproteinkoncentrat (från mjölk, emulgeringsmedel (solroslecitin)), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, färgämne (sockerkulör), laktas. * innehåller en källa till fenylalanin.

Proteinpulver med smak av vaniljglass och brynt smör. Innehåller sötningsmedel. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 2–3 dl kallt vatten eller mjölk. Konsumentkontakt: [email protected] www.tyngre.se Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Sortering: Påsen sorteras som plastförpackning. Bäst före-datum gäller obruten förpackning. BLANDAD I SVERIGE FÖR TYNGRE DISTRIBUTION AB

Innehåller mjölkprotein och laktos*. *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.


Recept idéer

Proteinrik påsktårta med citronkräm

Anna Jonasson

Proteinrik päronsplitt

Anna Jonasson

Proteinrika cookie dough-bollar

Njutavbramat

Proteinrik mannagrynsgröt med nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrika cookies med gräddkola

Frida Benjaminsson

Proteinrika hallongrottor i långpanna

Anna Jonasson

Proteinrik prinsesstårta i glas

Johanna Markerius

Proteinrik mangosmoothie

Karin Axelsson

Proteinrika och chokladdoppade semmelbollar

Njutavbramat

Proteinrik och krämig vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinrika banan- och vaniljmuffins

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladtryffelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinbollar med smak av äppelpaj

Beatrice Alderin

Proteinrika vaniljscones

Johanna Markerius

Proteinrik ris á la malta

Frida Benjaminsson

Proteinrik vanilj- och mandelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinglass med smak av nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrik semmelkladdkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik jordgubbsbakelse med grädde

Sandra Svensson

Proteinrik chokladmousse med hallon- och grädde

Sandra Svensson

Glutenfria proteincookies med salt karamell- och kaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik frozen cheesecake med vanilj

Frida Benjaminsson

Proteinrik citronpannacotta

Anna Jonasson

Proteinbar med kaffe- och gräddkola

Frida Benjaminsson

Proteinrika choklad- och dadelbollar

Solsidann29

Proteinrika nougatbollar

Frida Benjaminsson

Glutenfri proteinbrownie

Frida Benjaminsson

Vinterns godaste proteinkaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik saffranskladdkaka

Johanna Markerius

Proteinrikt grötbröd med saffran

Johanna Markerius

Proteinrika och glutenfria cookies

Frida Benjaminsson

Mjuk pepparkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik pepparkaksgranola

eatandglowjonna


Liknande produkter


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021