Fredagsfrost

Temperaturen ute signalerar kyla, men väl i örat är varje fredag en hett glödgad kamin för både kropp och själ. Fredagsmys är såklart anledningen.


Liknande podcasts
Från digestive-träsket till träningsoptimering

I dagens avsnitt tar Carina och Jossan dig med på en vild åktur genom vardagens upp- och nedgångar. Och hur bra är egentligen digestive-kex?

23 feb. 2024

Från CrossFit till att bygga muskler efter 50

Carina och Jossan diskuterar CrossFits påverkan på gymkulturen och sina personliga erfarenheter. Hur ofta går byggare över till crossfit?

16 feb. 2024

Fruset Fredagsmys

Sparka in helgen med Carina & Jossan. Denna vecka är det virtuella mötet en av de förutsättningar vi möter. Friskt, frejdigt och kompetent.

19 jan. 2024

Vintertraditioner och tävlingsminnen

Carina och Cici jämför sina senaste veckor – en av dem har haft lugnt hemmavid. Den andra har firat trettonhelg med familjen Grape.

12 jan. 2024

Sätt smarta mål och hitta balansen

Carina och Jossans nyårsförväntningar från Vemdalen inkluderar färre krämpor och mindre smärtor för egen del.

5 jan. 2024

Frågestund i Fredagsmys

Carina & Jossan sammanstrålar i Vemdalen för några dagars gemensamt firande. Naturligtvis passar de då också på att riva av några inkomna frågor.

29 dec. 2023

När livet testar tålamodet

I detta avsnitt har Carina och Cici en härlig blandning av julstämning och det vanliga kaoset som ni har lärt er förvänta er av dem. Med historier om julförberedelser och de missöden som följer med dem.

22 dec. 2023

Träningstips och roliga observationer

Carina och Jossan avhandlar olika ämnen och tipsar om övningar som kettlebellsvingar och slamball, som är intensiva och effektiva.

15 dec. 2023

Från lussebullar till bilreparationer: En helg full av äventyr

Carina och Cici diskuterar sina erfarenheter från en Lussebulle-test och inte minst deras besök på Luciapokalen.

8 dec. 2023

Provsmakning av skumtomtar

Carina och Jossan diskuterar vilka skumtomtar de har på sitt buffébord och berättar att lyssnarna önskat denna genomgång.

1 dec. 2023

Snabba lösningar inte alltid bra långsiktigt

De allra flesta som kontaktar Carina vill ha en quick fix för att tappa fett. En effektiv diet innehåller styrketräning, bra kost och kardio.

24 nov. 2023

Att hantera livet efter en tävling

Carina och Jossan om veckorna som varit och några hälsoproblem som de har upplevt. Plus en överblick av de svenska EM-prestationerna.

17 nov. 2023

En vecka i Santa Susanna

Carina och Cici diskuterar VM-tävlingarna i Santa Susanna – en stor landslagstävling med 35 svenska deltagare med framgångar.

10 nov. 2023

Fredagsmys 446

Cici berättar för Carina om att sälja hundar och att leta efter rätt köpare som har intresset av att visa upp hunden på utställningar.

27 okt. 2023

Fredagsmys 445

Carina och Jossan pratar om sina erfarenheter av att resa utomlands för att tävla. Dessutom pratar de om SSM-finalen, som kördes i Västerås.

20 okt. 2023

Carina och Cici om livet

Carina och Cici i ett samtal om födelsedagar, matlagning och val av vin, om bilar, olika fitnessprofiler och fysiker på Instagram.

13 okt. 2023

Jossan om sin proffsdebut

Jossan delar med sig av sina upplevelser från Elite Pro Masters World Championships 2023. Hon berättar om uppladdningen och hur allt gick fel före tävlingen.

6 okt. 2023

Carina & Cici om tävlingsförberedelser

Carina och Cici pratat om arbetet inför Svenska Mästerskapen i Västerås. Carina berättar om de logistiska utmaningarna och förberedelserna, inklusive några missar som uppstod men löstes – som när leverantören Hallmans räddade helgens medaljskörd med effektiv och snabb service.

29 sep. 2023

Jossan i sitt esse

Carina & Jossan fortsätter att leverera. Denna vecka handlar det en hel del om Jossans tävlingsförberedelser, samt en hel del åsikter om det mesta.

22 sep. 2023

Carina & Cici i höstform

Carina & Cici sammanstrålar för ett som vanligt späckat avsnitt, fullt av förebråelser, ifrågasättanden och allmänna retsamheter.

15 sep. 2023

Matlådor och att undvika frestelser

Jossan berättar om träningsresan inför hennes första proffstävling, om matlådor och att motstå frestelsen att äta vad som helst.

8 sep. 2023

Carina & Jossan om tävling och diet

Carina och Jossan sammanstrålar som hastigast under ett förbundsevent, och hamnar i samtal kring tävling, diet och annat spännande.

25 aug. 2023

"När veckan gick helt fel"

Carina och Cici berättar om sina senaste teknikmissöden och skrattar åt varandras klumpiga ögonblick. Dessutom delar de en rolig kommentar de fick om sitt utseende. Lyssna för att få dig ett gott skratt och höra mer om deras senaste äventyr.

18 aug. 2023

Självreflektion och personlig tillväxt

Carina och Jossan diskuterar vikten av att tillämpa varannangångsprincipen i både romantiska och vänskapsrelationer. Det handlar om att ge och ta i balans.

11 aug. 2023

Semesterpodden med Carina & Jossan

Carina och Jossan sammanstrålar för ett hastigt uppsnack inför stundande ledigheter och händelser. Såklart det avhandlas både träning, kost och en del "kloka" råd.

14 juli 2023

När bilen dog mitt i rondellen

Bilproblem, regn och kaos är ämnen som diskuteras. Jossan landar i podden efter att ha varit på motocross-tävling i dåligt väder.

7 juli 2023

Upprepade ord ogillas, Athletic Fitness är spännande

Carina och Cici diskuterar sin irritation över att höra samma ord eller meningar upprepas och hur det kan påverka deras njutning av olika former av media eller samtal.

30 juni 2023

Naturgodis är inte hälsosammare

Många tror att naturgodis är bättre än vanligt godis, men det innehåller fortfarande mycket socker och fett. Välja istället smarta kalorier.

16 juni 2023

Road Trip to Bergafjärden

Carina och Jossan om sina senaste äventyr, inklusive ett slumpmässigt besök som ledde till en ny favoritbutik.

9 juni 2023

Lev lyckligt och drick champagne

Jossan sladdar in i podden efter att ha haft en tuff jobbhelg på behandlingshem – samtalet rör även vid oförutsägbarheten i att arbeta med människor. Carinas helg har varit mer mer glamorös.

26 maj 2023

Träningsvärk och nya golfklubbor

Carina berättar för Cici att hon har mycket träningsvärk, eftersom hon är tillbaka på gymmet. Värdarna tar också upp ämnet föråldrad utrustning och vikten av att hålla sig uppdaterad med avancerade teknologier.

19 maj 2023

Catching up och snack om fitnesstävlingar

Carina berättar om den gångna helgens EM-kval/Nordic Cup under Nordic Fitness Expo i ABB Arena. Helgen innan hade Cici varit i samma arena i Västerås, men då på hundutställning.

5 maj 2023

NOCCO, kramp och ungdomsminnen

Ett avslappnat samtal mellan värdarna om deras personliga upplevelser av muskelsammandragningar och den nya sommarsmaken från NOCCO.

28 apr. 2023