I avsnitt 31 av Tyngre Rehab Podcast går Adrian och Erwin igenom det omfattande arbetsmaterial om smärta de översatt från fysioterapeuten och kiropraktorn Greg Lehman, som intervjuades i avsnitt 30. Materialet har blivit populärt och använt av många patienter men också av vårdpersonal.

De går igenom det övergripande syftet och upplägget med materialet och presenterar de olika ingående delarna. De ger också förslag på hur det kan användas av dig om har ont för att komma framåt mot dina mål, men också av dig som är vårdgivare som vill öka din kunskap om smärta, förenkla ditt arbetssätt och få nya redskap att använda i kommunikationen med patienten.

Materialet finns att hämta gratis (!) på talkingaboutpainblog.wordpress.com och du kan använda delar eller hela materialet.

Du kan ladda hem avsnittet direkt till din enhet här.
Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.

Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram: @Tyngrerehab, Daniel Andréasson, Kenneth Färnqvist, Adrian Valkeaoja och Erwin Lindén.