Lovisa Lindh om tortyrdistansen 800 meter! Lovisa är med på tråden från ett grundträningsläger i Spanien. Hon har det svenska rekordet med tiden 1.58,77. Denna säsong är det Friidrotts-VM i Budapest som är hennes främsta mål.

Lovisa får berätta om tuffa tiden efter att hon kvalade in till OS i Tokyo via ranking, men sedan inte blev uttagen. Hur är det som friidrottare att hantera allt kring en pandemi mitt uppe i den bästa tiden av ens karriär?

Om du tycker det är kul med löpning och vill springa mer, så har du chansen att bli en av dem som får råd och tips av bland annat Lovisa i Vitamin Well Runners  – ansök idag!

I Tyngre Sport pratar vi såklart om sport och alltid med kanske lite mer generella idrottsprofiler som gäster. Tanken är att här kunna vältra oss i vårt eget stora sportintresse, både vad avser alla former av racket- och bollsporter, konditionsidrotter och såklart även allt annat du (vi) kan komma på.

Kort och gott: gillar man sport är det vår förhoppning att man också gillar Tyngre Sport!

Två varv, så är smärtan över…:

  • 00:15:18 – Lovisa in
  • 01:12:05 – Lovisa ut

Mer från Tyngre Sport

Du laddar hem avsnittet Två varv, så är smärtan över... direkt till din egen enhet här.

Avslutningsvis – du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att värdarna blir extra glada!