Proteinrik och sockerfri ischoklad

1 h
|
20 st
|
Kategori: Choklad

Proteinrik och sockerfri ischoklad är både ett nyttigare och godare alternativ. Nu kan ni äntligen äta choklad som både smakar bra men som också ger dig lite extra protein genom Barebells hasselnötskräm.

Skippa Sockret

Martina eller som hon även kallas Skippa Sockret, är utbildad konditor och Hälso..

Ingredienser

1 dl Kokosolja
2 dl Barebells Hazelnut Cream
0.5 dl Rostade hasselnötter

Gör så här

1
Börja med att försiktigt smälta kokosoljan i micron, några sekunder brukar räcka.
2
Tillsätt nu hasselnötskrämen och blanda runt tills det går ihop till en slät och ganska rinnig choklad.
3
Fyll nu upp i ischokladformar och låt stelna en stund innan du försiktigt trycker dit en hasselnöt i varje ischoklad.
4
Låt stelna i kylen. Förvara även ischokladen i kylen tills du ska äta den.