Tyngre Träningssnack

Forskningsbaserat rakt igenom, där olika aspekter kring prestation, styrka, kondition och kost hanteras med stor varsamhet av värdarna Jacob Gudiol & Wille Valkeaoja. Tyngre Träningssnack kommer med nya avsnitt på onsdagar.

Lär dig mer om hur forskningen ser ut och vad man kan bevisa kring hur våra kroppar reagerar på olika former av träning och kost.

Tyngre Träningssnack gör det lätt för dig som är intresserad av träning att förstå vilka påstående man läser om som man kan lita på och inte. Genom att gå igenom de studier som påståendena grundas i kan vi få veta om det är en trovärdig källa eller om det finns parametrar som göra att man vinklat resultatet.

Vill ni höra mer av Jacob och Wille så rekommenderar vi er att ta en titt på Tyngre Rubriker där det finns flera avsnitt där både två är med och diskuterar.

Nedan kan ni se de senaste avsnitten men om ni vill se hela utbudet kan ni enkelt gå och hitta Tyngre Träningssnack där ni brukar lyssna på podcast eller så klickar ni er vidare på sidan.

Lyssna och följ oss på