Tyngre Radio

Tyngre Radio

På agendan står styrketräning i alla dess former, oftast med ordentlig kompetents från någon av våra gäster, men bland bara mest planlöst svammel från värdarna Alex & Andreas. Tyngre Radio är vår första och mest frekventa podcast, med utgivningsdagar på måndagar och torsdagar.

Lyssna på intressanta gäster inom alla de olika kategorierna av träning. Håll er uppdaterade på vad som försiggår inom den svenska styrketränings scenen och få inspiration från dom bästa i branschen.

Tyngre Radio är den perfekta podden att lyssna på när man vill lära sig, bli på bättre humör eller bara få ett gott skratt. Andreas & Alex har med sin stora erfarenhet inom branschen alltid något intressant ämne att diskutera.

Nedan kan ni hitta de senaste avsnitten men om ni vill se allt kan ni enkelt hitta alla avsnitt där ni brukar lyssna på poddar.

Utgivningsdag: Måndag & Torsdag

Podcastvärdar

Alex Danielsson

Alex har en snart 30-årig bakgrund som professionell skribent i olika skepnader, och har de senaste 18 åren specifikt bevakat den globala tränings- och fitnessindustrin. Alex är Tyngres chefredaktör.

[email protected]

Andreas Guiance

Tyngres VD, med affärsutveckling och kommunikation som specialitet. Utbildad på Handelshögskolan i Stockholm, och därefter som entreprenör i ett antal kapaciteter, som 2014 ledde fram till Tyngre.

[email protected]