Proteinrika pepparkaksbollar
Sandra Gröndahl
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
Bäst före 2025-01-31 | Mannagrynsgröt
149 SEK
99 SEK
Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 99 SEK
Mannagrynsgröt Med Jordgubbar
Läs 73 omdömen
Beskrivning
Med vår nya sommargröt tar vi mannagrynsgröten till nya höjder – en len vaniljsmak med jordgubbar, och naturligtvis packad med protein!
Havregrynsgröt har länge varit det självklara valet för folk som vill äta en nyttig frukost, och det är så klart inget fel i det. Ändå var det välkommet när risgrynsgröten gjorde entré och erbjöd variation! Nu tar vi nästa steg: mannagrynsgröt med jordgubbar!
Nu tänds en nygammal stjärna på gröthimlen när tyngre tar ett nytt grepp på en riktig klassiker: Mannagrynsgröt!
Naturligtvis är vår mannagrynsgröt packad med protein och utan tillsatt socker, men naturligtvis nöjer vi oss inte där!
Krämigheten är på topp, de tillsatta jordgubbarna ger både syra och sötma och vi har till och med lyckats eliminera behovet av mjölk som alltid lyckas bränna fast i kastrullen – vår Sommargröt blandar du med vatten!
Vår proteingröt har fått större hyllningar än någon annan av våra testgrupper, så vi vågar sticka ut hakan och utlova en smaksensation utöver det vanliga!
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (60g) |
---|---|---|
Energi | 1461 kJ/349 kcal | 876 kJ/209 kcal |
Fett | 1,3 g | 0,8 g |
varav mättat fett | 0,5 g | 0,3 g |
Kolhydrat | 48 g | 29 g |
varav sockerarter | 19 g | 12 g |
Protein | 35 g | 21 g |
Salt | 1,4 g | 0,87 g |
Ingredienser
Mannagryn (VETE), skumMJÖLKspulver, MJÖLKproteinkoncentrat, torkade jordgubbar, salt, arom, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Innehåll: 750 g. Skopa medföljer inte. Proteinrik mannagrynsgröt med jordgubbar. 21 g protein/portion. Utan tillsatt socker. Användning: Micro, 1 portion: Blanda 60 g grötmix med ca 2–2,5 dl vatten, gärna i en shaker, och häll i en djup tallrik. Värm på mediumeffekt i mikron i ca 2–2,5 minuter och rör om varje minut tills gröten tjocknat. Spis, 1 portion: Koka upp ca 2-2,5 dl vatten och rör ner 60 g mannagrynsmix under omrörning. Låt puttra på medelhög värme och fortsätt röra i ca 2-3 minuter tills önskad konsistens uppnås. Tips! Justera mängden vatten för att ändra grötens konsistens. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller: Mjölk, Spannmål som innehåller gluten.
Vanliga frågor
Jag får inte till konsistensen på mannagrynsgröten, har ni något tips?
Ja, gör så här: Koka upp 2,5 dl vatten i en kastrull. Sänk till medelvärme. Vispa i 1 dl (60 g) mannagrynsmix (lite i taget) och låt småputtra i 3-4 minuter under omrörning, eller tills önskad konsistens uppnås. Viktigt är att man låter vattnet koka upp och sedan häller i mixen lite försiktigt under omrörning. Du kan även prova med lite mindre vatten eller mer mix om du önskar en v fastare konsistens, alternativt koka den längre. Vissa spisar behöver uppemot 5-6 minuter.
Recept idéer
Senaste artiklarna
Tips och trix på gymmet – Axelsmärta
I den här artikelserien går jag igenom några av de vanligaste smärtproblemen som hindrar framfarten på gymmet och hur man kan lösa dessa med några enkla tips och trix. Häng med!
Daniel Andréasson
10 okt. 2024
Mer viktökning som ung än som medelålders
Mycket talar för att vår förmåga att hålla vikten inte försämras av vår ålder. Det kan faktiskt vara precis tvärtom.
Jacob Gudiol
23 aug. 2024
Vikten av en funktionell fysik
Träna för att kunna säga JA till livet idag och imorgon.
Alex Danielsson
18 aug. 2024