Fri frakt över 500 SEK

Meny

Rispuffbollar

Tidsåtgång:
30 minuter
Portioner:
10-12 st
Receptskapare:

Proteinrika rispuffbollar - en lite lyxigare variant utav proteinbollar egentligen. De är fyllda med rispuffar för en krispig konsistens och doppade i mörk choklad för extra god smak!

Gör så här:

1
Blanda samman allt utom choklad och kokosolja i en skål och blanda med sked, ställ sedan i kylen en stund.
2
Forma nu smeten till bollar och ställ in i frysen en stund (det underlättar när du sen ska doppa bollarna i choklad).
3
Smält choklad och kokosolja i micro eller över ett vattenbad och doppa sedan bollarna i chokladen, använd en gaffel för att fånga upp dom och låt överflödig choklad rinna av.
4
Förvara sedan bollarna i kyl eller frys.

Ingredienser:

1 ½ dl kasein vaniljdrömmar
1 ½ dl vatten
1 ½ - 2 dl rispuffar
40 g dadelsirap
100 g jordnötssmör
100 g mörk choklad
1 tsk kokosolja