Rabarberpaj

1 h
|
8 portioner
|
Kategori: Paj

Här kommer receptet på en magisk rabarberpaj! Bjud vem som helst och vi kan nästan lova att ingen kan gissa att det är ett bättre alternativ än vanlig rabarberpaj. Denna är så galet god och får 10/10 av alla som testat den, där den yngsta var 3 år och den äldsta var 74 år.

Jennie Kåreblom

Jag heter Jennie Kåreblom och bor i en mysig ort som heter Åhus. Jag är uppvuxen här och har nu en egen liten familj som får förmå..

Ingredienser

Fyllning
500-700 g Valfria bär/rabarber
1-3 msk Sötningsmedel
1-2 msk Potatismjöl
Pajtäcke
50 g Bordssmör
2 dl Havregryn
2 dl Kasein Vaniljdrömmar
0,5 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
1 dl Nick's sirap
0,75 dl Nick's use like sugar
0,75 dl sötningsmedel
1 dl kokosdryck/mandeldryck

Gör så här

1
Lägg bären i en rund pajform pudra över potatismjöl och sötningsmedel.
2
Blanda alla torra ingredienser för pajtäcket.
3
Smält smöret och vispa samman allt till en smet.
4
Bred/klicka ut allt på bären och ställ in i varmluftsugn på 175 grader eller i vanlig ugn 200 grader i 35-45 minuter. Pajen ska få en gyllenbrun färg.