Luciaevent i fitnessbutik på lördag

Glögg, lussebullar och ett gäng riktigt bra affärer på fitnessprylar. Det är vad du kan se fram mot i Stockholm på lördag.

Tyngre

Fitnessparet Chris Harnell‌ och Anna Maria Lacatus‌ driver sedan några år butikskonceptet Fitness Lifestyle‌, som förutom på webben också finns på två olika adresser i Stockholm: Lindhagensgatan 108‌ och Dalagatan 48‌ .

Nu på lördag den 13 december firar de Lucia lite extra, med välfyllda butiker och massor av bra erbjudanden. Förutom lussebullar och glögg får de 50 första kunderna en goodiebag värd ca 300:-.

Chris berättar dessutom:
– Under lördagen har vi också 20% rabatt på hela Scitec Nutritions sortiment och 15% på hela Labellamafias kollektion. Köper man två par WR.UP får man ett WR.UP sportset på köpet. Erbjudandet gäller modellerna SP1 N/D och SP2 GZL till ett värde av 699:-, och gäller så långt lagret räcker och endast i våra fysiska butiker (ej på webben).‌

Anna Maria fyller i:
– Ett bra tips är att besöka båda våra butiker på lördag, då vissa erbjudanden varierar mellan butikerna. Scitec-dealen finns exempelvis bara i butiken på Lindhagensgatan. För er grabbar är detta ett riktigt bra tillfälle att inhandla julklapparna till era damer!‌

*

‌*

***


Liknande artiklar
Butiksinvigning i Alingsås

Fitnessbutiken öppnar sin sjätte butik, nu på hemmaplan.

Alex Danielsson

10 sep. 2015