Kiropraktor Per Bylund om nutritionens betydelse för uppkomst av smärta. I veckans avsnitt intervjuas Per om nutrition, metabola faktorer och bakteriella infektioners betydelse för uppkomst av olika smärttillstånd. Per anser att msk-forskning fokuserar på fel områden, när istället mer fokus borde ligga på biologi, ekologi, nutrition, miljö och livsstilsfaktorer.
Vill du läsa mer om Pers tankar rekommenderas hans blog perbylund.se
Han har även författat artiklar på kostdoktorn.se (https://www.dietdoctor.com/se/authors/per-bylund)
Hur påverkas smärta av det vi äter?:
- 00:11:02 – Per in
För att stötta vår podcast på ett enkelt sätt så ta del av vårt samarbete med utbildningsplattformen TrustMe-Ed och deras prenumerationserbjudande:
Månadsprenumeration med 7 dagar gratis prövotid https://www.trustme-ed.com/checkout/2337/monthly
Helårsprenumeration med 7 dagar gratis prövotid https://www.trustme-ed.com/checkout/2337/yearly
Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) - lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.
Du kan ladda hem avsnittet Hur påverkas smärta av det vi äter? direkt till din enhet här.
Mer innehåll från Tyngre Rehab – du kan dessutom stötta podden genom att köpa den här asgrymma tishan (ja, såklart att den öven finns i dammodell).
Följ Tyngre Rehab och värdarna på Instagram:
@Tyngrerehab
Daniel Andréasson
Kenneth Färnqvist
Erwin Lindén
Photo by Edward Howell on Unsplash